Project Description

De uitdaging

De eigenaren van Ellen Mae hadden een duidelijke visie en missie. Ellen Mae op het gebied van “stationery” op de kaart zetten en kansen pakken om te groeien in de wereld van papier. Hun missie is om een digitale plek te creëren waar je producten kan vinden die mensen helpt met plannen, werken en optimaal leven.

Strategie

Een overzichtelijke webshop te bouwen waar bezoekers makkelijk kunnen navigeren tussen de verschillende producten, en hierbij eenvoudig met een aantal klikken hun aankoop kunnen doen naar simpele producten, voor een ingewikkeld probleem: een zoektocht naar balans en rust. Door deze producten online te brengen aanvullend met een blog waar belangrijke vraagstellingen behandeld worden bereiken zij hun ideale klant door hen te helpen en inzicht te geven hoe hun producten het leven wat makkelijker kunnen maken.

Aanpak

Omdat de oude website niet het gevoel en de eenvoudigheid bracht naar de websitebezoekers, hebben wij geheel een nieuwe webshop ontworpen die voldoet een gebruiksvriendelijkheid, overzichtelijkheid en het converteren naar klanten. Zij hadden na het live zetten van de website dan ook snel hun eerste producten verkocht! Daarnaast hebben wij ervoor gezorgd dat er een automatische mailinglijst wordt aangemaakt via Mailchimp zodat alle nieuwsbrief inschrijven eenvoudig gearchiveerd worden en Ellen Mae hun mailings hierop kunnen afstemmen.

Het Proces

SEO specialist

Project afbeeldingen

Resultaat

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium.

33%

CONVERSIES

90%

ROI

76%

MEER BEZOEKRS

100%

SUCCES RATIO