Project Description

De uitdaging

De Familie Rutten zijn bekend van het tv programma: Het Spaanse dorp Polopos. Zij hebben meerdere ondernemingen opgezet waar zij vakantieaccommodaties verhuren. Hun oude website had geen overzichtelijk boekingssysteem om klanten eenvoudig een accommodatie te laten reserveren en mensen eenvoudig te navigeren tussen het aanbod van hun vakantieaccommodaties. Dit hebben wij voor hen opgelost met een geheel nieuwe website.

Strategie

Een duidelijke website op te zetten waarbij bezoekers eenvoudig de accommodaties kunnen bekijken en reserveren via een boekingssysteem. Zowel voor de bezoekers als de Familie Rutten bespaart dit een hoop tijd. In één oogopslag kan men zien of welke periode beschikbaar is om één van de accommodaties te huren. Aan de achterkant kan de Familie Rutten eenvoudig zien welke periodes volgeboekt zijn en welke periodes nog open staan voor verhuur.

Aanpak

De website is geheel nieuw gebouwd met nieuwe teksten en afbeeldingen die duidelijk omschrijven en weergeven wat men kan verwachten wanneer zij een vakantie willen boeken, bij de Familie Rutten. Verder werkt de website eenvoudig om bezoekers op de juiste plek te krijgen waar dat nodig is en in enkele stappen een reservering te plaatsen.

Het proces

SEO specialist

Galerij afbeeldingen

Resultaat

52%

CONVERSIES

90%

ROI

95%

MEER BEZOEKERS

100%

SUCCES RATIO