Content marketing2018-11-15T23:01:00+00:00

Content Marketing

Met Content Marketing relevante informatie bieden op het juiste moment? Bindt meer klanten aan uw onderneming door waardevolle informatie te verstrekken, zonder direct uw product of dienst aan te bieden. Wilt u ook waardevolle content die zorgt voor interactie tussen klanten en tussen u en uw klant? Wij schrijven teksten die relevant en aantrekkelijk zijn voor uw doelgroep.

content marketing afbeelding
Home » Content marketing

Wat is Content Marketing?

Content marketing is het schrijven van teksten die relevant en aantrekkelijk zijn voor uw doelgroep. Het aanbieden van waardige informatie zonder direct uw product of dienst aan te bieden. Deze waardevolle informatie helpt potentiële klanten een betere keuze te maken, of meer uit uw product of diensten te halen. Content die zorgt voor interactie of communicatie tussen klanten en tussen u en de klant.

Waarom content marketing belangrijk is

Door waardevolle informatie te bieden creëer je meerwaarde bij uw doelgroep. U biedt hen iets aan zonder daarvoor direct iets terug te willen. Dit geeft een extra binding tussen u en de klant en potentiële klanten. Ook is dit een extra stap in de funnel die uiteindelijk eindigt in een nieuwe klant, het doel hiermee is het verkrijgen van gegevens zoals email, telefoonnummer of andere gegevens.

Keep the product in the pocket

Content Marketing helpt uw doelgroep actief te worden

Content Marketing is één van de technieken die bedraagt om beter gevonden te worden in Google. Omdat u waardevolle informatie aanbied gaan mensen dit liken, delen of op een andere manier verspreiden online. Hierdoor krijgt u website meer autoriteit in Google. Dit houdt in dat Google vindt dat u relevante en waardevolle informatie biedt in uw vakgebied. In dit soort teksten wordt goed nagedacht over de zoekwoorden of zoektermen. Deze zoekwoorden worden zorgvuldig gekozen om uw doelgroep aan te spreken.

Geen kennis of tijd om waardevolle content op uw website of blog te schrijven?

Dan helpen wij u graag verder. Samen kijken wij welk doel u hebt en hoe wij uw doelgroep actief kunnen maken met Content Marketing. Ook een meerwaarde creëren bij uw doelgroep door meer interactie? Neem dan contact op en wordt top of mind bij jouw fans!

Wist u dat…

Meer interactie creëren bij uw fans?

Binnen 24 uur reageren wij op uw aanvraag. Een vrijblijvend voorstel is altijd kosteloos en zonder verplichtingen.

Bel +31623626280 voor meer informatie. Of stuur een e-mail naar info@getwebmedia.nl.

Uw voordelen.

  • Meer klantenbinding

  • Helpt potentiële klanten een keuze te maken

  • Creëert waarde, zonder direct uw product of dienst aan te bieden

  • Meer interactie en communicatie tussen u en de klant

Neem contact op