Content marketing

Met Content Marketing relevante informatie bieden op het juiste moment? Bindt meer klanten aan uw onderneming door waardevolle informatie te verstrekken, zonder direct uw product of dienst aan te bieden. Wilt u ook waardevolle content die zorgt voor interactie tussen klanten en tussen u en uw klant? Wij schrijven teksten die relevant en aantrekkelijk zijn voor uw doelgroep.

Schrijven

IJzersterke content

Bied relevantie informatie zonder direct je product of dienst aan te binden.

groep mensen

Creëer fans

Wij creëren content die zorgt voor interactie of communicatie tussen klanten en tussen jou en de klant.

trechter

Terugkerende klanten

Bind ze aan je onderneming met waardevolle informatie en maak ambassadeurs van je klanten.

Wat is Content Marketing?

Content marketing is het schrijven van teksten die relevant en aantrekkelijk zijn voor jouw doelgroep. Het aanbieden van waardige informatie zonder direct je product of dienst aan te bieden. Deze waardevolle informatie helpt potentiële klanten een betere keuze te maken, of meer uit jouw product of diensten te halen. Content die zorgt voor interactie of communicatie tussen klanten en tussen jou en de klant.

Waarom content marketing belangrijk is

Door waardevolle informatie te bieden creëer je meerwaarde bij jouw doelgroep. Je biedt hen iets aan, zonder daarvoor direct iets terug te willen. Dit geeft een extra binding tussen jou en de klant en potentiële klanten. Ook is dit een extra stap in de funnel die uiteindelijk eindigt in een nieuwe klant. Het doel hiermee is het verkrijgen van gegevens zoals email, telefoonnummer of andere gegevens.

Keep the product in the pocket

Wat is het doel van content marketing?

Het doel is om prospects en klanten  aan te trekken en te binden aan je bedrijf, product of diensten. Je wilt hiermee zorgen dat prospects nieuwe klanten worden. Het uiteindelijke doel is dat de klant een ambassadeur wordt voor je bedrijf, product of diensten.

Content marketing helpt jouw doelgroep actief te worden

Content marketing is een krachtige techniek die bedraagt om beter vindbaar te zijn in Google. Omdat je waardevolle informatie aanbiedt gaan mensen dit liken, delen of op een andere manier online verspreiden. Hierdoor krijgt je website meer autoriteit in Google. Dit houdt in dat Google vindt dat je relevante en waardevolle informatie biedt in jouw vakgebied. In dit soort teksten wordt goed nagedacht over de zoekwoorden en zoektermen. Deze zoekwoorden worden zorgvuldig gekozen om je doelgroep aan te spreken. Zo kunnen meer mensen binnen je doelgroep mee discussiëren over onderwerpen en zal dit leiden tot meer ruchtbaarheid.

Waardevolle content op je website of blog laten schrijven?

Dan helpen wij je graag verder. Samen kijken wij welk doel je hebt en hoe wij jouw doelgroep actief kunnen bereiken met content marketing. Wil je meerwaarde creëren bij je doelgroep door meer interactie? Neem dan contact op en wordt top of mind bij jouw fans!

Content check

Wil jij weten hoe effectief de content is op jouw website? Teksten en afbeeldingen verouderen eenmaal, misschien heb je wel broken links op je webpagina’s staan, of content dat helemaal niet gelezen wordt door je bezoekers? Dit zorgt er allemaal voor dat je website minder effectief wordt. Je zakt in de zoekresultaten en verlaagt hiermee je conversies. Doe nu de check! Wij maken een gratis analyse van jouw website. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. Een van onze medewerkers zal contact opnemen om de analyse te bespreken.

Benieuwd hoe wij jouw kunnen helpen met content marketing?

Content marketing zorgt voor interactie tussen jouw onderneming en de klant.

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Jouw voordelen.

  • Meer klantenbinding

  • Helpt potentiële klanten een keuze te maken

  • Creëer waarde, zonder direct je product of dienst aan te bieden

  • Meer interactie en communicatie tussen jou en de klant