Sneller en meer bezoekers converteren

Conversie optimalisatie zorgt ervoor dat wij uit dezelfde bezoekersaantallen een hogere conversie ratio halen. Het is makkelijker om de conversie ratio verhogen, dan het bezoekersaantal verdubbelen. Door je website te optimaliseren zorgen wij ervoor dat jouw websitebezoekers de ideale customer journey maken naar waar jij ze wilt hebben. Een conversie komt voor in verschillende vormen. Denk aan het invullen van een nieuwsbrief, het downloaden van een E-book of een offerte aanvraag.Wij laten je graag zien hoe wij sneller en meer websitebezoekers omzetten naar klanten. Hiermee zal je website een hogere CRO (Conversion Rate Optimization) krijgen. Hoog scoren in de zoekresultaten, het eerste websitebezoek, tot lead inschrijving voor je nieuwsbrief of klant, wij zorgen dat de klantreis via jouw website soepel verloopt.

conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie voor hogere conversies

Meer bezoekers betekent niet altijd meer rendement. Stel dat je site goed wordt bezocht, alleen mensen ondernemen geen actie? Heel leuk dat je kan zeggen dat je website populair is, maar helaas wordt je portemonnee er niet dikker van. Met conversie optimalisatie zorgen we dat wij meer conversies halen uit je website met dezelfde bezoekersaantallen. Ben je benieuwd hoe wij meer en sneller klanten uit je website kunnen halen? Neem dan contact op, of klik hieronder op de “bel mij terug button”. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor meer informatie.

Waarom conversie optimalisatie

✓ Meer leads, nieuwsbriefleden, offerte aanvragen en contactmomenten
✓ Hogere conversieratio uit dezelfde bezoekersstroom
✓ Gunstiger om de conversieratio te verdubbelen dan bezoekersaantal
✓ Effectieve mobiel geoptimaliseerde conversiepagina’s
✓ Keuzestress wegnemen bij je websitebezoekers

Sneller en meer websitebezoekers converteren

Sneller bezoekers converteren

Het inzetten van conversie optimalisatie zorgt ervoor dat websitebezoekers sneller converteren in een bepaalde actie op jouw website. Denk aan een aanmelding van een nieuwsbrief, het invullen van een enquête, of contact opnemen voor een afspraak. Zonder logisch websitestructuur, of teveel afleiding, zal een groot deel van je websitebezoekers geen actie ondernemen. Hierdoor haal je niet het maximale uit je website en zal je weinig conversies en klanten uit je website halen. Uiteindelijk moet een website voor jou gaan werken en niet andersom!

Meer resultaat uit dezelfde bezoekersstroom

Door conversie optimalisatie effectief in te zetten, haal je uit dezelfde bezoekersstroom meer resultaat. Je kan dus liever je conversieratio verdubbelen, dan je bezoekersaantallen. Laat je website geen systeem van afleidingen zijn, houdt de aandachtsspanne van je website bezoeker hoog en realiseer meer klanten.

Je kunt je business makkelijker verdubbelen door je conversieratio te verdubbelen, dan door je bezoekersaantal te verdubbelen

-Jeff Eisenberg-

Scroll georiënteerd

Het gebruikersgedrag op website is enigszins verandert met de komst van de mobiele apparaten. Vroeger leesten we met onze ogen van links naar rechts over het scherm. Tegenwoordig zijn wij meer scroll-minded. Wanneer men op een website komt wordt er vrijwel direct naar beneden gescrollt. Daarom moet je site scroll-bestendig zijn. Zodoende men eenvoudig van boven naar beneden kunnen lezen.

Mobile first

Mobiel websiteverkeer neemt snel toe en de meeste branches krijgen websitebezoekers via mobiel gebruik, dan via pc of laptop. Een responsive design moet dan ook aanwezig zijn. In een scroll-georiënteerde trend, in combinatie met mobiele gebruikers, kun je concluderen dat je met conversiepagina geoptimaliseerd voor mobiel het beste uit bent.

Conversie optimalisatie inzetten voor meer resultaat uit je bezoekersstroom?

✓ Sneller bezoekersstroom converteren
✓ Meer resultaat uit dezelfde bezoekersstroom
✓ Gunstiger om de conversieratio te verdubbelen dan bezoekersaantal
✓ Effectieve mobiel geoptimaliseerde conversiepagina’s
✓ Geen keuzestress bij je websitebezoekers

Ja stuur mij,

vrijblijvend de offerte.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.