Website optimalisatie

Snelheid, gebruiksvriendelijkheid, conversie gericht en technische website optimalisatie.

Website optimalisatie is bij uitstek ideaal om de website prestaties te verbeteren. U wilt als website eigenaar uiteraard uw website gebruikers de beste ervaring bieden. Website optimalisatie zorgt voor een grotere gebruiksvriendelijkheid van uw site en tegelijkertijd verhoogt u hiermee de online vindbaarheid.

Site Audit

SEO optimalisatie

Online vindbaar op de belangrijkste zoektermen voor uw website.

Zoekmachine optimalisatie heeft als doel om je website hoog te tonen in de gratis zoekresultaten van Google of Bing. Geen advertenties dus, maar gratis bezoekers met gerichte zoekopdrachten waarin jouw website hoog kan scoren om duizenden bezoekers te bereiken.

Zoekwoorden analyse

Wij onderzoeken welke zoekwoorden het meeste opleveren en waarop u zicht kunt onderscheiden van de menigte.

Dit kunnen specifieke zoekwoorden zijn met een laag zoekvolume, voor gerichte bezoekers, of zoekwoorden waarop veel mensen zoeken om de bezoekersstroom naar de site te verhogen.

Website analyse

Laat uw website screenen en ontdek welke belangrijke aspecten en prioriteiten verbetert moeten worden voor een goede vindbaarheid.

Zie het als een periodieke keuring van uw website. Websites verouderen, afbeeldingen worden aangepast of teksten moeten herschreven worden. Misschien is uw website wel te langzaam, waardoor bezoekers afhaken. Allemaal belangrijke punten waarop gecontroleerd moet worden om de website gebruiker de beste ervaring te bieden.

Google mijn bedrijf

Claim  uw bedrijfsvermelding op “Google mijn bedrijf” en “Google Maps”. Wij zorgen dat u ook hier vindbaar bent voor uw doelgroep.

Als website eigenaar is het belangrijk om Google een handje te helpen om uw onderneming of website beter te doen begrijpen. Wij zullen uw bedrijfsvermelding bij Google claimen en zorgen dat alles juist vermeld komt te staan. Zo bent u vindbaar via Google Maps en hebt u direct een bedrijfsvermelding op Google.

Linkbuilding

Krijg relevante link verwijzingen van websites, blogs en social media kanalen die jouw website aanbevelen. Hoe meer relevante backlinks uw website krijgt, des te meer en  hoger zullen de zoekmachines uw site of producten tonen in de zoekresultaten.

Linkbuilding is een krachtige techniek om de autoriteit DA (Domain Authority) & PA (Page Authority) van uw website te verhogen. Hoe meer links (aanbevelingen) uw website krijgt hoe beter deze zal scoren in de zoekresultaten.

Lokale SEO

Lokaal vindbaar zijn is voor veel ondernemers en website eigenaren belangrijk om zo mensen en bedrijven uit de buurt te bereiken. Dit is kostenbesparend en levert meer klanten op uit de regio.

Met lokale SEO richten wij ons op zoekwoorden voor uw onderneming of website binnen een bepaald gebied. Omdat veel mensen online zoeken naar producten of diensten uit de buurt, is het belangrijk dat u hierop zichtbaar bent wanneer men een zoekopdracht intypt.

Google Search Console

Om de prestaties van jouw website te meten en te optimaliseren maken wij gebruik van Google Search Console.

Google Search Console is een gratis programma van Google waarmee websites geverifieerd en geoptimaliseerd kunnen worden. Wij richten Google Search Console geheel voor je in om je website te analyseren en te optimaliseren.

Bereik duizenden bezoekers

SEO is een middel dat ingezet kan worden om duizenden bezoekers te bereiken, dag in dag uit!