Verbeter de conversieratio van uw website

conversie optimalisatie analyse
Het is eenvoudiger om uw conversieratio te verdubbelen, dan uw websitebezoekers aantallen te verdubbelen.
83
%
Groei in organisch verkeer
52
%
Lagere Bounce Rate
38
%
Toename gemiddelde duur van het bezoek
27
%
Meer bezochte pagina's
conversie optimalisatie

Hoe hoger uw conversiepercentage, hoe beter uw ROI zal zijn

Wij helpen u om de bezoekers te laten doen wat u wilt dat ze doen op uw site. Ons team staat klaar om u te helpen bij het optimaliseren van uw site en het verhogen van de conversieratio’s, wat een succesvolle CRO-strategie op lange termijn oplevert voor uw bedrijf. Conversie optimalisatie verbetert bijna elk ander aspect van digitale marketing door de waarde van uw website voor elke bezoeker te verhogen.

Conversie optimalisatie voor uw website

Meer en sneller bezoekers omzetten in klanten
split test (a-b-test)-614x614
Split test
Met A/B testen komen wij achter zaken dat conversie verbeterend is of zelfs schaden.
hoger orderwaarde-90x90
Hoger orderwaarde per klant
Ontvang meer omzet per bezoeker die klant wordt via uw website.
Hoge attentiewaarde 90x90
Hogere Attention Rate
Minder afleiding en een hogere attentiewaarde voor de belangrijkste onderwerpen op uw website.
customer journey-515x512
Customer Journey
Wij nemen de klant mee op reis naar de plekken op de site waar u ze hebben wilt. Logisch en doordacht.

Wat is conversie optimalisatie?

Conversie optimalisatie, ook wel “Conversion Rate Optimization (CRO)" genoemd, ondersteunt de prestaties van de site door het verbeteren van de verhouding van bezoekers van de site, omgezet in daadwerkelijke klanten. CRO helpt ook bij het verhogen van de verkoop, CRO-doorklikpercentages en andere ongedefinieerde doelstellingen zonder dat u de hoeveelheid verkeer naar uw website hoeft te verhogen.

Wat kunt u verwachten bij conversie optimalisatie?

Onze CRO-analisten gebruiken de beste hulpmiddelen in de branche voor het verzamelen en visualiseren van gegevens om de snelste en meest effectieve beslissingen te nemen. We doen dit ook op een zodanige manier dat u niet elke keer uw website code hoeft bij te werken of aan te passen wanneer een on-site test wordt gemaakt.

Onze conversie optimalisatie werkwijze

Wij zijn gericht op het bereiken van duurzame doelstellingen door middel van continu onderzoek, ambitieuze ontwikkeling, strenge tests en zorgvuldige rapportage. Ons team van experts analyseert grondig de manier waarop gebruikers omgaan met uw website en ontwikkelt strategieën voor het verhogen van de betrokkenheid van klanten en het conversiepercentage.

1. Doelbepaling van de websitepagina

Per websitepagina wordt de doelstelling bepaald. Wat wilt u bereiken met de bepaalde websitepagina? Welke conversieslag wilt u maken? Is dit meer leads, inschrijvingen voor de nieuwsbrief of het invullen van een enquête? Iedere pagina kan een ander doel hebben, dit moet dan ook eerst in kaart gebracht worden.

2. Analyseren huidige situatie

Wij willen alles weten over uw huidige situatie. Daarom gaan wij uw website analyseren om de bezoekersstromen in kaart te brengen. Hoeveel bezoekers heeft uw website momenteel? En via welke kanalen komen deze websitebezoekers binnen? Zo krijgen wij een helder beeld van uw huidige situatie en naar welke nieuwe situatie toe gewerkt moet worden.

3. Conversiekillers

Nu we weten hoeveel en waar de websitebezoekers binnen komen, gaan we kijken naar de drempels op de website waar de bezoekers afhaken. Waar in de “funnel" stagneert de conversie van de bezoeker om tot actie over te gaan?

Voordelen conversie optimalisatie

Op basis van een testgerichte aanpak zorgen we ervoor dat we de beste resultaten specifiek voor uw bedrijf behalen. Verhoog uw conversieratio en haal meer omzet en winst uit het zelfde aantal websitebezoekers.

Sneller en meer bezoekers omzetten in klanten 62%
Bezoekers laten doen wat u wilt dat ze doen op uw site 86%
Hogere orderwaarde per klant 85%
1 duidelijke doel op de pagina om te converteren naar een CTA Call To Action 65%
Hogere Attention Rate, minder afleiding op de website 80%

Klanten vertellen

Via een kennis kwam ik terecht bij Getweb. Ik wilde een beter ogende site wat bezoekers aantrekt om te klikken, en dat is gelukt. Mijn bezoekers weten eenvoudig te bladeren door de site waardoor ze sneller bij ons in beeld komen voor een baan.
Clarence Dosoe
Oprichter, CV Forward
Clarence Dosoe
Ontzettend goede service. Mooie website gemaakt en goed vindbaar in Google!
Buddy Bakhuijsen
Wij zochten voor ons bedrijf een goede partner om de vindbaarheid van onze website te verbeteren. Dit hebben zij meer dan waar gemaakt! Zeer fijne samenwerking, de juiste vragen werden gesteld, echt een aanrader. Een enthousiasteling!
Jacqueline Versteeg
Een mooie website ontworpen voor ons bedrijf. Men weet ons makkelijk te vinden en kunnen eenvoudig één van onze accommodaties boeken!
Familie Rutten Holidays
Bekend van TV: het Spaanse dorp Polopos
Een geweldige shop gebouwd voor onze producten. Eenvoudig vindbaar online op de juiste zoekwoorden, echt een aanrader als je resultaat wilt!
Ellen Mae
Oprichter Ellen Mae

Veel gestelde vragen conversie optimalisatie

Vertel ons over uw project

Laat ons u helpen om uw bedrijf online te krijgen en het met passie te laten groeien.
Bericht verzonden! Wij nemen zo snel mogelijke contact met u op.