Wij maken websites voor ondernemers uit Almere

website laten maken

Bent u een ondernemer of woont u in Almere en wilt u een website laten maken in Almere? Dan zijn wij de partner die u kan helpen om een website te laten maken. Als SEO-bureau maken wij websites waarbij wij de volledige focus leggen op de zichtbaarheid en vindbaarheid ervan. In elke slag bij het bouwen van uw professionele website zetten wij onze kennis en kracht in om uw droomwebsite neer te zetten die er niet alleen mooi uitziet, converteert, maar ook nog eens SEO-technisch is opgebouwd. Dit zorgt ervoor dat uw website in de basis zodanig is opgebouwd dat deze eenvoudig is te indexeren door zoekmachines, geoptimaliseerd is qua content, afbeeldingen en websitestructuur. Wilt u meer weten om een website te laten maken in Almere? Vraag dan vrijblijvend informatie aan. Wij helpen u graag verder met uw project.

website optimalisatie

Een website laten maken is meer dan een mooi design

Dat een website mooi moet ogen qua design snappen wij heel goed en dat een website moet converteren ook. Maar wat nog belangrijker is, is dat uw website onder ogen komt bij potentiële klanten die online zoeken via bijvoorbeeld Google. Bij ons kunt u een website laten maken waarbij de focus ligt op de vindbaarheid ervan, zo halen wij maximaal resultaat uit uw website. Zo kunt u uw website inzetten als marketingtool en is uw website niet alleen een visitekaartje voor potentiële klanten.

Alles-in-één website voor uw bedrijf

Een complete website, veilig, snel, eenvoudig te beheren en goed vindbaar online
responsive design-512x512
Responsive Design
Uw website past zich aan naar tablet, mobiel en desktop. Hierdoor hebt u direct een mobiele versie. Wel zo handig in een tijd waar 93% van de mensen via mobiel zoekt.
Performance-128x128
Performance
Een hoge "performance score" op belangrijke ranking onderdelen voor uw website. Aangezien de snelheid van uw website een rankingsfactor is.
goed vindbaar online-512x512
Goed vindbaar online
Onze website leveren wij geheel On-Page geoptimaliseerd op. Dit betekent dat de basis voor een optimale vindbaarheid standaard meegeleverd wordt.
veilig en betrouwbare website-470x470
Veilig & betroubaar
Uw website wordt veilig met een SSL-certificaat opgeleverd. Hierdoor hebt u direct een betrouwbare website.
hoge user experience UX-90x90
Hoge User Experience UX
Een website die de bezoekers laat doen wat u wilt dat ze doen op uw site. Een succesvolle conversie strategie voor het maximaliseren van uw conversieratio.
wordpress cms-128x128
Zelf te beheren
Wij werken met WordPress. Een zeer toegankelijke CMS-beheersysteem. Vanaf elk apparaat makkelijk in te loggen om uw website te beheren.

Wat kunt u verwachten bij het laten maken van een website?

Uw website zal uw opvallen in de digitale wereld door gebruik te maken van design vindingrijkheid en het creëren van een merkpersoonlijkheid. Wij bieden verschillende aanpasbare design thema’s en richten ons op het maken van een website die bij uw bedrijf, product/merk of dienst past en tegelijkertijd uw bezoekers aanspreekt.

Nauwe samenwerking is sleutel tot succes

Wij geloven dat een nauwe samenwerking de basis is voor een uitstekend resultaat. Beginnend met inhoudelijke doelstellingen om uw behoeften en eisen te beoordelen tot aan een concurrerende analyse van de mogelijkheden, werken we samen bij elke stap van het proces.

Website gericht op uw doelgroep en winstgevendheid

Met onze aanpak richt uw website zich volledig op uw doelgroep, wat uw winstgevendheid aanzienlijk zal verhogen. Ons team zijn experts in het ontwikkelen van websites en worden op maat gemaakt om aan uw individuele behoeften te voldoen.

Website laten maken in Almere door Get! Webmedia

Een website laten maken begint met onderzoek naar de behoeften van uw doelgroep. De tweede stap is prototyping en testen. Dit zorgt ervoor dat u niet alleen een mooi beeld krijgt, maar een eindproduct dat voldoet aan uw doelstellingen.

1. Offerte aanvraag

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Samen bekijken wij de mogelijkheden die een website kan bieden om uw doelstellingen te bereiken.

2. Aanleveren van afbeeldingen en teksten

In dit stadium vragen wij alle afbeeldingen en teksten aan te leveren. Voor het schrijven van SEO-teksten vragen wij een extra vergoeding.

3. Prototyping en testen

Gebruikers vinden het leuk om sites te bezoeken die esthetisch aantrekkelijk en gemakkelijk te navigeren zijn. Laat ons team uw website een uitstekende eerste indruk geven met snelheid en toegankelijkheid.

4. Uw website kan live!

Na afronding van de testfase en uw akkoord, kan de website live.

Stappen tot een volwaardige website

Voor een hoogwaardige technische website, die goed converteert doorlopen wij de volgende stappen.

Concept & strategie

Het concept en de strategie worden bepaald door het bedrijf u hebt en wie uw klanten zijn. Daarnaast stellen wij uw doelstelling centraal en doorlopen wij al uw wensen, behoefte en eisen. Hierop wordt het concept gebaseerd.

Gebruiksvriendelijkheid (UI design)

Wij helpen u om de bezoekers te laten doen wat u wilt dat ze doen op uw site. Ons team staat klaar om u te helpen bij het optimaliseren van uw site en het maximaliseren van de conversies, wat een succesvolle CRO-strategie op lange termijn oplevert voor uw bedrijf.

SEO-Content en copywriting

Wij bieden SEO-content die webgebruikers zal overtuigen om door te klikken naar uw website voor speciale aanbiedingen, om uw producten aan te schaffen of contact met u op te nemen over uw diensten. Omdat onze ervaren copywriters precies weten hoe ze woorden moeten verkopen.

Ontwikkeling CMS in WordPress

Wij bouwen uw website in het populaire CMS van WordPress. Een Content Management Systeem waarmee u zelf eenvoudige kleine aanpassingen kunt maken. Ons website is ontwikkeld in WordPress. Heeft u meteen een goed voorbeeld!

Live gaan en online groei

Zodra uw website live staat, staan onze specialisten voor uw klaar. Hier begint het echt werk pas om te zorgen dat u de juiste bezoekers op de website krijgt die daadwerkelijk iets willen kopen. Meestal wordt bij het maken van een website een SEO-servicepakket afgenomen om daadwerkelijk groei te realiseren via uw website.

Voordelen website laten maken

Uw klanten geven u geen tweede kans om een eerste indruk te maken. In een digitale wereld zijn de eerste indrukken van vitaal belang en een uitstekend webdesign is de sleutel tot succes.

Ons team is gespecialiseerd in betaalbaar webdesign en e-commerce.

Veilige & betrouwbare website 99%
Goed indexeerbaar voor meer bezoekers 86%
Hoge User Experience van de website 85%
Snel laadtijd van de website 96%
Technisch perfect scorende website 95%

Klantervaringen

Via een kennis kwam ik terecht bij Getweb. Ik wilde een beter ogende site wat bezoekers aantrekt om te klikken, en dat is gelukt. Mijn bezoekers weten eenvoudig te bladeren door de site waardoor ze sneller bij ons in beeld komen voor een baan.
Clarence Dosoe
Oprichter, CV Forward
Clarence Dosoe
Ontzettend goede service. Mooie website gemaakt en goed vindbaar in Google!
Buddy Bakhuijsen
Wij zochten voor ons bedrijf een goede partner om de vindbaarheid van onze website te verbeteren. Dit hebben zij meer dan waar gemaakt! Zeer fijne samenwerking, de juiste vragen werden gesteld, echt een aanrader. Een enthousiasteling!
Jacqueline Versteeg
Een mooie website ontworpen voor ons bedrijf. Men weet ons makkelijk te vinden en kunnen eenvoudig één van onze accommodaties boeken!
Familie Rutten Holidays
Bekend van TV: het Spaanse dorp Polopos
Een geweldige shop gebouwd voor onze producten. Eenvoudig vindbaar online op de juiste zoekwoorden, echt een aanrader als je resultaat wilt!
Ellen Mae
Oprichter Ellen Mae

FAQ website laten maken

Vertel ons over uw project

Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!
Bericht verzonden!