zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie inzetten voor meer gerichte websitebezoekers & potentiële klanten

Zoekmachine optimalisatie biedt een zichtbare en effectieve online vindbaarheid, die leidt tot een aanzienlijke toename van de omzet, winstgevendheid en kostenefficiëntie voor onze klanten.

83
%
Groei in organisch verkeer
52
%
Lagere Bounce Rate
38
%
Toename gemiddelde duur van het bezoek
27
%
Meer bezochte pagina's

Zoekmachine optimalisatie is het proces waarbij webpagina 's worden geoptimaliseerd, zodat zoekmachines de website in de zoekresultaten kunnen bevorderen.

  • Het transformeren van zakelijke doelstellingen en omzetdromen door middel van onze op maat gemaakte zoekmachine optimalisatie mogelijkheden.
  • Zoekmachine optimalisatie is fundamenteel. Onze SEO-strategieën kunnen u een hoge plaats in de zoekresultaten geven. En kosten besparen op uw advertentiebudget.

Onze kernservices omvatten:

zoekmachine optimalisatie
ZOEKWOORDEN ANALYSE
Laat ons team bepalen welke zoekwoorden het beste passen binnen de SEO-strategie, om uw zoekmachine ranking en organisch verkeer te verhogen.
lokale seo
Lokale SEO
Lokale SEO-zoekstrategie die specifiek op uw locatie is afgestemd, om ervoor te zorgen dat de juiste externe locatiesignalen worden verzonden naar zoekmachines.
Icon
ON-PAGE OPTIMALISATIE
Maak uw content toegankelijk voor zoekmachines. Ons team staat klaar om oplossingen te implementeren om uw rankings en prestaties te verbeteren.
zoekmachine optimalisatie
ORGANISCH ZOEKEN
Ontwikkeling en gerichte promotie van content die voldoet aan uw behoeften door het bereiken, verbeteren en zichtbaar houden van uw aanwezigheid op het web.
Icon
LINKBUILDING
Inkomende links zijn erg belangrijk. In feite is het verwerven van back-links misschien wel het belangrijkste in SEO. Laat ons team bepalen wat de beste strategie is voor al uw linkbuilding.
Icon
Technische SEO
Voor 20% bepalend om een hoge plaats in de zoekresultaten te krijgen. Wij analyseren en optimaliseren de structuur & architectuur van uw website.

Website analyse

Website analyse is het meten, verzamelen, analyseren en rapporteren van uw website om het websitegebruik te begrijpen en te optimaliseren.
Website analyse

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie is het proces van het krijgen van gratis websiteverkeer, organische, redactionele of natuurlijke zoekresultaten in zoekmachines. Bij dit proces wordt de website geoptimaliseerd door verschillende methode om de website positie in de zoekresultaten van een zoekmachine te bevorderen.

Waarom is zoekmachine optimalisatie belangrijk?

Zoekmachine optimalisatie is belangrijk omdat gemiddeld 80% van de bezoekers op een website komt via zoekmachines. Hierin is het aandeel van de bezoekers het grootst via Google. Mobiele gebruikers klikken in bijna 40% van alle zoekopdrachten op de organische zoekresultaten. Als wij dit bekijken bij de desktop gebruikers ligt dit percentage aanzienlijk hoger op 65%. De conversieverhouding tussen betaalde zoekresultaten en de gratis zoekresultaten ligt gelijk rond de 3,5%.

Zoekmachine optimalisatie door Get! Webmedia

Wij zullen uw prestatietekorten identificeren en een actieplan voor zoekmachine optimalisatie opstellen voor onmiddellijke resultaten en een duurzaam groeipad. Wij combineren creatieve ideeën met onze ruime ervaring in zoektechnologieën om meetbare resultaten voor onze klanten te leveren.

Meer omzet, winstgevendheid en kostenefficiëntie voor onze klanten

SEO optimalisatie biedt een zichtbare en effectieve methode die leidt tot een aanzienlijke toename van de omzet, winstgevendheid en kostenefficiëntie voor onze klanten.

Onze SEO optimalisatie werkwijze

Wanneer we u voor het eerst leren kennen, beginnen we meteen met het analyseren van uw website. We willen er alles over weten.

Wij geloven dat een heldere communicatie aan het begin van onze samenwerking, ons in staat stelt om een ideale samenwerking te creëren. Zo kunnen wij meetbare en specifieke doelen stellen voor onze SEO-servicepakketten.

Website SEO analyse

In deze fase zullen wij uw website geheel analyseren op prioriteiten en verbeterpunten om uw SEO score in kaar te brengen. Wij analyseren op de volgende gebieden:

Technische SEO

Een goede websitetechniek en structuur is fundamenteel voor zoekmachine optimalisatie. Hier analyseren wij de structuur & architectuur van uw website om deze op een SEO-vriendelijke manier te gebruiken.

Ook kijken wij naar optimalisatie mogelijkheden aan de serverkant. Dit zal de prestaties van uw website aanzienlijk verbeteren en veel tijdwinst te halen bij de laadtijd van uw website.

Zoekwoorden onderzoek/ strategie

Een van de belangrijkste SEO elementen is een onderzoek naar de belangrijkste zoekwoorden. Laat ons team bepalen wat de beste strategie is voor al trefwoorden om uw zoekmachine ranking en organisch verkeer te verhogen. Wij kijken hier naar de belangrijkste producten of diensten van uw bedrijf om te bepalen welke relevante termen we in kaart gaan brengen. De focus ligt op termen die daadwerkelijk kopende bezoekers aantrekt.

On-Page optimalisatie

In deze fase kijken wij naar alle activiteiten die betrekking hebben op uw websitepagina's. Hiermee maken wij uw content gemakkelijk toegankelijk voor zoekmachines. De On-page factoren die wij optimaliseren zijn: teksten, zoekwoorden, afbeeldingen, interne linkverwijzingen, titels van de pagina’s en metagegevens. Wij helpen de zoekmachines graag een extra handje om direct te weten waar de pagina over gaat.

SEO-content creatie

Als SEO bureau kunnen wij u helpen met content creatie om uw zoekpositie drastisch te verbeteren. Dit doen wij door de de dialoog aan te gaan met uw publiek door middel van geweldige, originele inhoud.

Content creatie bouwt gemeenschappen/ community's op, inspireert betrokkenheid en verhoogt de vindbaarheid door het creëren en delen van hoogwaardige, probleemoplossende relevante informatie, met als doel te voldoen aan de bedrijfsdoelstellingen. Het helpt het consumentengedrag te beïnvloeden, met als einddoel de verkoop te stimuleren en de interactie tussen uw bedrijf en de klant te vergroten.

Linkbuilding

Een essentieel onderdeel van een succesvolle SEO strategie. Wij bouwen uw interne link profiel op om betekenis toe te voegen aan uw pagina trefwoorden in de zoekmachines. Bij linkbuilding kennen wij twee optimalisatie slagen, interne linkbuilding voor een duidelijke navigatie naar belangrijke onderwerpen op uw website en backlinks van gewaardeerde site's die naar uw website verwijzen.

Lokale SEO

Lokale SEO verhoogt de zichtbaarheid van uw bedrijf door uw website naar de top van de lokale zoekresultaten te brengen. Als u een lokaal bedrijf hebt, moet u geografisch-relevante verkeer naar uw site aantrekken door middel van specifiek gerichte lokale zoekopdrachten. Wij zorgen er ook voor dat uw bedrijf niet alleen op desktops, maar ook op mobiele apparaten en tablets in lokale zoekopdrachten verschijnt.

Strategie bepaling

Na de uitgebreide website analysen worden alle verbeterpunten in kaart gebracht. Via onze SEO-roadmap worden alle prioriteiten verdeeld om aan de slag te gaan om uw bedrijf hoger in de zoekmachines te krijgen.

Activiteitsverslagen & optimalisatie

Wij bieden een gedetailleerd rapport van uw website SEO prestatie-evaluatie, evenals gegevens over uw verkeer, en top verwijzende trefwoorden. Voor iedere SEO-servicepakket staan het aantal uur dat wij per maand besteden aan zoekmachine optimalisatie.

Clarence Dosoe
Via een kennis kwam ik terecht bij Getweb. Ik wilde een beter ogende site wat bezoekers aantrekt om te klikken, en dat is gelukt. Mijn bezoekers weten eenvoudig te bladeren door de site waardoor ze sneller bij ons in beeld komen voor een baan.
Clarence Dosoe
Oprichter, CV Forward
Buddy Bakhuijsen
Ontzettend goede service. Mooie website gemaakt en goed vindbaar in Google!
Jacqueline Versteeg
Wij zochten voor ons bedrijf een goede partner om de vindbaarheid van onze website te verbeteren. Dit hebben zij meer dan waar gemaakt! Zeer fijne samenwerking, de juiste vragen werden gesteld, echt een aanrader. Een enthousiasteling!
Familie Rutten Holidays
Een mooie website ontworpen voor ons bedrijf. Men weet ons makkelijk te vinden en kunnen eenvoudig één van onze accommodaties boeken!
Familie Rutten Holidays
Bekend van TV: het Spaanse dorp Polopos
Ellen Mae
Een geweldige shop gebouwd voor onze producten. Eenvoudig vindbaar online op de juiste zoekwoorden, echt een aanrader als je resultaat wilt!
Ellen Mae
Oprichter Ellen Mae

Zie hoe goed uw website is geoptimaliseerd

Laat ons u helpen om uw bedrijf online vindbaar te krijgen en het met passie te laten groeien.

Ons team van professionele SEO-experts is de perfecte partner voor een succesvolle zakelijke samenwerking om uw bedrijf online te laten groeien.

Bericht verstuurd!