Linkbuilding

Linkbuilding is een krachtige techniek om je website hoger in Google te krijgen. Wil je ook hoger scoren dan je concurrent? Wij helpen je aan relevante verwijzingen naar jouw website. Hierdoor krijgt jouw website een hogere Domain Authority.

De kracht van linkbuilding

Linkbuilding heeft als doel het genereren van links van relevante externe pagina’s, die verwijzen naar jouw website of webpagina’s. Hierdoor krijgt de webpagina een hogere Google Page Authority (PA). Hoe meer webpagina’s met een hoge PA score verwijzen naar jou, hoe meer Domain Authority (DA) je website krijgt. Google ziet alle kwalitatieve links als aanbevelingen naar jouw website. De populariteit van uw website stijgt en krijgt daardoor meer autoriteit. Daarnaast heb je ook interne linkbuilding op de website zelf. Hiermee laat je Google de structuur van je website beter begrijpen en bezoekers navigeren makkelijker naar relevante informatie op je website. Doe je linkbuilding niet op de juiste manier, dan kan het rampzalige gevolgen hebben voor de vindbaarheid van je website.

Scoor hoger in de zoekresultaten

Met linkbuilding scoor je hoger in de zoekresultaten van Google. De kunst is om te kijken naar de concurrenten boven je en het beter te doen dan zij. Elke verwijzing naar je website noemen we een backlink. Hoe meer relevante backlinks verwijzen naar jouw website dan je concurrent, hoe meer Google dit gaat waarderen en jouw website meer aanbeveelt in de zoekresultaten.

Hoe wij linkbuilding voor jouw kunnen inzetten

Met verschillende methodes zorgen wij voor relevante backlinks naar jouw website.

Linkbuilding strategie:

 • Inschrijven bij online bedrijvengidsen
 • Vermelden bij directory’s
 • Creëren van waardevolle content op je website. Hierdoor gaan gaan bezoekers backlinks vermelden naar je pagina
 • Maken van een goed intern link structuur. Zo kunnen bezoekers makkelijk navigeren naar verschillende onderwerpen op je site
 • Nieuws onderwerpen delen via social bookmark sites
 • Links ruilen met website die een hoge relevantie hebben met uw onderneming
 • Waardevolle content delen op andere sites. Mee discussiëren over onderwerpen en hier verwijzen naar jouw website met een link

Linkbuilding uitbesteden?

Als ondernemer wil je niet teveel bezig zijn met randzaken. Wanneer je niet lekker bent ga je naar een dokter. Als je een website laat maken huur je een website bouwer in en wanneer je de boekhouding laat controleren, laat je dit doen door een accountant. Maar wat doe je bij linkbuilding? Uit ervaring is het opzetten van kwalitatieve backlinks een echte vak. Het lijk eenvoudig maar je kan er al snel de mist mee in gaan, met erge gevolgen voor je website positionering in Google. Linkbuilding is een tijdrovend expertise, iets dat wij graag voor je doen. Wij ontzorgen je daarbij volledig en versterken tegelijkertijd je online positie. Hierdoor kunt u zich richten op uw kern activiteiten. Wij doen waar wij goed in zijn, en jij kunt doen waar jij goed in bent.

Linkbuilding check

Wil jij weten hoe je meer populariteit opbouwt voor jouw website? Of je website geen verouderde “dode”links bevatten, die slecht zijn voor je online vindbaarheid? En hoe je interne linkstructuur is, om bezoekers makkelijker te laten navigeren naar verschillende onderwerpen op je website? Linkbuilding is één van de krachtigste technieken die ervoor zorgt dat jouw website hoog scoort in Google. Doe nu de check! Wij maken een gratis backlink en interne link analyse van jouw website. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. Een van onze medewerkers zal contact opnemen om de analyse te bespreken.

Linkbuilding inzetten om jouw website meer autoriteit te geven?

Ontdek de kracht van linkbuilding en versterk je online positie.

Vul dan onderstaand formulier en en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Jouw voordelen.

 • Hoge positie in Google

 • Overzichtelijk intern link profiel

 • Bezoekers kunnen eenvoudig navigeren naar verschillende onderwerpen op je website

 • Krijg meer autoriteit binnen jouw vakgebied