Meer autoriteit in jouw vakgebied

Linkbuilding is een krachtige techniek om de autoriteit DA (Domain Authority) & PA (Page Authority) te verhogen voor jouw website. Om te domineren in de zoekmachines zijn naast ijzersterke content en een SEO-technische website, relevante backlinks nodig om jouw website in de top van de zoekresultaten te krijgen.

SEO specialist

De kracht van Linkbuilding

Wat is linkbuilding? Linkbuilding heeft als doel het genereren van links van relevante externe pagina’s, die verwijzen naar jouw website of webpagina’s. Hierdoor krijgt de webpagina een hogere Google Page Authority (PA). Hoe meer webpagina’s met een hoge PA score verwijzen naar jou, hoe meer Domain Authority (DA) jouw website krijgt. Google ziet alle kwalitatieve backlinks als aanbevelingen naar jouw website. De populariteit van je website stijgt en zal hiermee op de voor jouw belangrijke zoekwoorden gaan scoren in de zoekresultaten. Daarnaast is het ook belangrijk om een goede interne linkprofiel te bouwen. Hiermee laat je Google de structuur van je website beter begrijpen en kunnen bezoekers eenvoudig navigeren naar relevante informatie op jouw website. Wanneer je linkbuilding niet volgens de juiste richtlijnen doet, dan kan het rampzalige gevolgen hebben voor de vindbaarheid van je website! Zit je met bepaalde vragen of wil je meer informatie? Klik dan op de knop hieronder, dan bellen wij jou terug!

Link checker

Doe nu de check en kom te weten hoe de linkstructuur op jouw website is! Wij checken je website op “dode” en verouderde links die o.a. een 404-foutmelding geven!  Wij zullen contact opnemen om dit te bespreken.

Linkbuilding nog steeds één van de belangrijkste SEO factoren

Linkbuilding is nog steeds één van de belangrijkste factoren als het gaat om top posities in de zoekresultaten van Google. Al is linkbuilding wel één van de tijdrovendste technieken om uit te voeren. Gelukkig zijn er tactieken waarmee we een natuurlijk linkstructuur kunnen opbouwen door ijzersterke content te maken en zorgen dat veel websites hiernaar toe gaan verwijzen. De kunst is om te kijken naar de concurrenten boven je en het beter te doen dan zij. Hoe meer relevante backlinks verwijzen naar jouw website dan je concurrent, hoe meer Google dit gaat waarderen en jouw website meer aanbeveelt in de zoekresultaten.

Waarom linkbuilding uitbesteden?

Als ondernemer wil je niet teveel bezig zijn met randzaken. Zeker niet met een tijdrovende taak als linkbuilding. Wanneer je niet lekker bent ga je naar een dokter. Als je een website laat maken huur je een website bouwer in en wanneer je de boekhouding laat controleren, laat je dit doen door een accountant. Maar wat doe je bij linkbuilding? Uit ervaring is het opzetten van kwalitatieve backlinks een echte vak. Het lijk eenvoudig maar je kan er al snel de mist mee in gaan, met erge gevolgen voor je website positionering in Google. Linkbuilding is een tijdrovend expertise, iets dat wij graag voor je doen. Wij ontzorgen je daarbij volledig en versterken tegelijkertijd je online positie. Hierdoor kunt u zich richten op uw kern activiteiten. Wij doen waar wij goed in zijn, en jij kunt doen waar jij goed in bent.

Expertise

Linkbuilding moet volgens bepaalde richtlijnen uitgevoerd worden. Doe je dit niet? Dan verslechterd je vindbaarheid!

Tijdrovend

Linkbuilding is een tijdrovende taak. Tijd die je als ondernemer beter kunt besteden aan de dingen waar jij goed in bent!

Kennis

Ontwikkelingen op SEO gebied staan nooit stil. Zonder de juiste kennis zal je geen optimaal resultaat halen. Zonde van je tijd dus!

Hoe wij linkbuilding voor jouw kunnen inzetten

Waardevolle content

Door waardevolle content te bieden worden jouw blogs of website pagina’s autoriteit

Intern linkstructuur

Een optimaal intern linkstructuur laat zoekmachines jouw website beter begrijpen

Meer autoriteit

Door het verhogen van de DA & PA geven wij jouw website meer autoriteit in jouw vakgebied!

Local 3-pack Google

Wordt lokaal snel gevonden door een top positie in de local 3-pack van Google

Social bookmark sites

Wij zorgen dat je op sociale media niet ontbreekt. Maak fans van je klanten!

Wil jij SEO tips om meer klanten uit jouw website te halen?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en krijg gratis tips om jouw online positie een boost te geven!