Over Get! Webmedia

SEO specialist met 100% pure focus op zoekmachine optimalisatie

Get! Webmedia is een SEO specialist uit Almere. Wij werken voor MKB Nederland. Onze klanten komen o.a. uit de industrie, zakelijke dienstverlening, handelsondernemingen en nog veel meer. Onze diensten zijn volledig gericht op het leveren van 100% pure focus op zoekmachine optimalisatie en website optimalisatie.

Ons doel is om zo veel mogelijk gerichte bezoekers af te leveren op uw website. Getarget op uw diensten, producten of services. Wij zijn een one-stop-shop voor al uw website en zoekmachine optimalisatie oplossingen. 

 1. Jul, 2017
  Voorbereiding op het lanceren van Get! Webmedia

  Dit jaar stond in teken van de voorbereidingen van onze online marketing bureau Get! Webmedia. Hier werden alle puntjes op de i gezet om u als klant de gewenste diensten te kunnen leveren. 

 2. thumb
  Apr, 2018
  Oprichting van de onderneming

  Get! Webmedia is opgericht met een breed perspectief op online marketing. Al snel kregen wij veel vraag naar onze diensten en hebben wij een mooie en snelle start weten te realiseren.

 3. Feb, 2019
  Specialisatie in SEO nichemarkt

  Na onze overweldigende start van de onderneming zijn wij ons gaan specialiseren in de SEO (zoekmachine optimalisatie) nichemarkt. Door de toenemende vraag hebben wij onze bedrijfsvoering daarom gespitst op 100% pure focus op SEO! 

Wij werken voor uw winst

Ons doel is om meer winst uit uw website te halen. Op deze manier creëren wij een jarenlange samenwerking als betrouwbare partner.
img

SEO gecertificeerd

Als SEO specialist hebben wij natuurlijk de papieren en certificaten in huis. Zo kunnen wij garanderen dat u samenwerkt met een kwalitatieve SEO-bureau.
img

Transparant & meetbaar

Niets is belangrijker dan een eerlijke en transparante samenwerking. Een samenwerking waarbij u weet wat wij doen en welk resultaat wij voor u hebben behaald.
img

Ontmoet onze experts

Joram Schonenberg
Joram Schonenberg

Oprichter/ SEO specialist

Sharonne Heuvelman
Sharonne Heuvelman

Creative & analytics manager

Icon
Uitstekende ondersteuning
Wij ondersteunen u graag bij onze diensten met een een heldere aanpak.
Icon
Geweldig team
Wij hebben een geweldig team die op alle vlakken binnen SEO zijn expertise levert.
Icon
Snelle prestaties
Wij leveren korte termijn oplossingen waar u als klant nog jaren profijt van hebt.

Onze visie

Wij zijn er van overtuigd dat mensen die bewust zoeken, een hogere conversie hebben dan mensen die bedolven worden door advertenties.
animationanimation

Onze klanten zeggen

Een mooie website ontworpen voor ons bedrijf. Men weet ons makkelijk te vinden en kunnen eenvoudig één van onze accommodaties boeken!
Familie Rutten Holidays
Familie Rutten Holidays
Bekend van het TV programma: Het Spaanse dorp Polopos
Een geweldige shop gebouwd voor onze producten. Eenvoudig vindbaar online, echt een aanrader.
Ellen Mae
Ellen Mae
Oprichter
Via een kennis kwam ik terecht bij Getweb. Ik wilde een beter oogende site wat bezoekers aantrekt om te klikken, en dat is gelukt. Mijn bezoekers weten eenvoudig te bladeren door de site waardoor ze sneller bij ons in beeld komen voor een baan.
CV Forward
CV Forward
Oprichter
Ontzettend goede service. Mooie website gemaakt en goed vindbaar in Google!