Wij zijn Get! Webmedia

Verschil moet er zijn!

Je bent duidelijk geïnteresseerd in ons bedrijf, maar je wil toch nog even meer weten met wie je te maken gaat krijgen. Heel logisch, doen wij ook. Wij vertellen graag wie wij zijn, waarom wij dit doen, wat wij doen en het aller belangrijkst waarom wij jou kunnen helpen.

0+

Meer dan 50 bedrijven gingen je voor

0 jaar

Toonaangevend in online marketing

0%

Is tevreden over de werkzaamheden

Over Get! Webmedia

Sinds 2018 helpt Get! Webmedia bedrijven het maximale uit hun website te halen met online marketing en het bouwen van websites en webshops. Wij begrijpen als geen ander dat iedere onderneming uniek is. Met name daarom maken wij websites én bieden onze specialisten online marketing oplossingen, die perfect aansluiten bij jouw zakelijke behoeften. Al onze websites voldoen aan de technische eisen, zijn eenvoudig zelf aan te passen en te onderhouden. Get! Webmedia gaat alleen voor het beste resultaat. Wij leveren standaard onze websitepakketten inclusief zoekmachine optimalisatie (SEO). Je hebt niet veel aan een website die onzichtbaar is in de zoekmachines. Wij helpen je graag om succesvol te worden op internet. We communiceren in duidelijke begrijpbare taal. Direct, praktisch, doelgericht en zonder omwegen. Onze oplossingen zijn creatief, technisch en strategisch!

Heeft u een online marketing expert nodig?

Een moderne en professionele website hebben is slechts één onderdeel van je complete online marketing. Het optimaliseren van je website naar een marketingtool, die meer klanten genereert, is een heel ander verhaal. Wij zijn getraind om je zichtbaarheid op zoekmachines te verbeteren. Door bepaalde technieken en richtlijnen te volgen gaan wij voor jou op weg naar een geoptimaliseerde site.

Het inschakelen van een online marketing bureau is een grote beslissing, die potentieel je site kan verbeteren en tijd besparen. Breng de voordelen in kaart van het inhuren van een online marketeer, evenals de schade die onverantwoorde SEO kan aanrichten aan je website.

Als online marketing bureau bieden wij nuttige diensten voor website-eigenaren, waaronder:

Tijdens mijn zoektocht heb ik heel wat bedrijven gesproken. Bij Get! Webmedia was er direct een goede klik en de prijzen zijn ook acceptabel voor de extra klanten en omzet. Er wordt hard gewerkt en dat is ook te merken aan onze stijgingen in Google. Kortom Get! Webmedia is een geweldig bedrijf.

Clarence, CV Forward

Wij hebben de complete website optimalisatie uitbesteed aan Get! Webmedia. Hierdoor konden wij ons richten op onze kernactiviteiten. Get! Webmedia heeft onze website een nieuwe boost gegeven. Hierdoor hebben wij nu een optimale functionerende website, die gebruiksvriendelijk is voor onze klanten. Wij zijn dus uiterst tevreden over Get! Webmedia!

Jasper, Sanit

Goede, betrouwbare service. Heldere communicatie en het perfecte website optimalisatiepakket om je website naar een hoger niveau te tillen.

Heb met meerdere SEO partijen gewerkt, maar de resultaten via Get! Webmedia zijn blijvend!

Remco, OpenTouch

Het gaat niet om het aantal bezoekers dat je krijgt, maar om de hoeveelheid relevante bezoekers

Onze waarde als partner

Wij leveren geen ervaring, wij leveren wat de klant van ons verwacht

Zekerheid van resultaat.

Als u investeert in online marketing wilt u wel weten dat uw keiharde marketing euro’s wat opleveren. Kies voor zekerheid van resultaat. Transparant en meetbaar vertalen wij uw knelpunten naar kansen. Het is alleen goed genoeg wanneer u tevreden bent!

100% denkend vanuit de klant.

Wij denken vanuit uw perspectief en behoefte. Als klant staat u bij ons centraal! Door de juiste vragen te stellen kunnen wij veel problemen blootleggen, waarvoor wij op zoek gaan naar de juiste oplossing.

Snel resultaat, duurzame bijdrage.

Wij gaan voor een strategische aanpak op langer termijn. Zeg nou zelf, al eens een “quick fix” strategie of formule gehad die succesvol is geweest? De ervaring leert dat de geïnvesteerde euro’s niet het gehoopte rendement opleveren en voor korte duur is.

Doelgerichte strategie.

Meetbare analyses die helpen een doelgerichte strategie te bepalen om een wezenlijke bijdrage levert aan jou doelstellingen. 100% gericht op waarbij we u kunnen helpen om een langetermijnstrategie te bepalen.

Wil je onze gratis tips niet missen?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en krijg gratis tips om jouw online positie een boost te geven!