Over2018-12-04T20:42:53+00:00

Energiek in Online Marketing!

Leuk dat je even komt kijken om te zien wie er nou achter Get! Webmedia zit! Je bent duidelijk geïnteresseerd in ons bedrijf, maar wilt toch nog even meer weten met wie je te maken gaat krijgen. Heel logisch doen wij ook. Wij vertellen graag wie wij zijn, waarom wij dit doen, wat wij doen en het aller belangrijkst waarom wij u kunnen helpen.

wegwijzer afbeelding
Home » Over

Even voorstellen

Wij zijn Joram en Sharonne, een vrijgevochten stel dat samen met onze dochter in een oldtimer bus een onvergetelijke reis maken door Europa. Heerlijk om elke ochtend wakker te worden met het idee dat je overal naartoe kunt rijden. Met als resultaat, veel vrijheid, inspiratie en mooie kansen om iets terug te doen voor ondernemend Nederland!

Wij zijn uw gereedschap voor meer klanten

Een moderne en frisse website hebben is slechts één onderdeel van uw complete online marketing, maar het optimaliseren van uw website naar een marketingtool die meer klanten genereert is een heel ander verhaal. Met onze website optimalisatie pakket ontzorgen wij u volledig, zodat u zich kunt richten op hetgeen u goed in bent.

Hoe wij u kunnen helpen online een plek te geven

Wij kunnen u helpen door een goed online gerichte strategie op te zetten. Wij screenen uw volledige website op punten welke geoptimaliseerd kunnen worden, om zo hoger te komen in Google voor meer bezoekers naar uw website en deze sneller om te zetten in klanten.

Als website optimalisatie specialist beheersen wij alle disciplines. Daarom zijn wij hét internet marketing bureau die u verder kan helpen voor meer online succes. Creatieve oplossingen voor alle bedrijven, groot of klein.

Weinig resultaat met uw website?

Website optimalisatie is de perfecte manier om online gevonden te worden en meer klanten te genereren. Uw website is allang geen visitekaartje meer voor uw bedrijf, maar een essentieel onderdeel geworden van uw online marketing.

Ik wil meer resultaat met mijn website!

Tijdens mijn zoektocht heb ik heel wat bedrijven gesproken, voor het verhogen van onze Google ranking. Bij Joram was er direct een goede klik te vinden en zijn prijzen waren ook acceptabel voor de extra klanten en omzet. Er wordt hard gewerkt en dat is ook te merken aan onze stijgingen. Gesprekken met Joram zijn altijd aangenaam. Kortom Get! Webmedia is een geweldig bedrijf, om hoger in Google te komen en bezoekers sneller om te zetten in klanten.

Clarence, CV Forward

Na een uitgebreide en professionele marketingplan hebben wij de complete website optimalisatie in handen van Get! Webmedia gegeven. Hierdoor konden wij onze aandacht richten op onze kernwerkzaamheden. Get! Webmedia regelt alle verdere werkzaamheden zoals SEO, SEA , Linkbuilding en de totale website optimalisatie, waardoor de investering precies daar wordt ingezet waar de beste resultaten te behalen zijn. Hierdoor hebben wij in de eerste 4 maanden al 30% meer omzet bij dezelfde kosten als voorheen. Klasse voor zo een korte periode! Wij zijn dus uiterst tevreden met Get! Webmedia!

Jasper, Sanit

Goede, betrouwbare service. Heldere communicatie en het perfecte website optimalisatiepakket om je website naar een hoger niveau te tillen.

Heb met meerdere SEO partijen gewerkt, maar de resultaten via Get! Webmedia zijn blijvend!

Top posities behaald in ‘open communicatie’ en relevante Engelse varianten!

Remco, OpenTouch

Het gaat niet om het aantal bezoekers dat je krijgt, maar om de hoeveelheid relevante en waardevolle bezoekers

Onze waarde als partner

Wij leveren geen ervaring, wij leveren wat de klant van ons verwacht

Zekerheid van resultaat.

Als u investeert in website optimalisatie wilt u wel weten dat uw keiharde marketing euro’s wat opleveren. Kies voor zekerheid van resultaat. Transparant en meetbaar vertalen wij uw knelpunten naar kansen. Het is alleen goed genoeg wanneer u tevreden bent!

100% denkend vanuit de klant.

Wij denken vanuit uw perspectief en behoefte. Als klant staat u bij ons centraal! Door de juiste vragen te stellen kunnen wij veel problemen blootleggen, waarvoor wij op zoek gaan naar de juiste oplossing.

Snel resultaat, duurzame bijdrage.

Wij gaan voor een strategische aanpak. Zeg nou zelf, al eens een “quick fix” strategie of formule gehad die succesvol is geweest? De ervaring leert dat de geïnvesteerde euro’s niet het gehoopte rendement opleveren en voor korte duur is.

Doelgerichte strategie.

Meetbare analyses die helpen een doelgerichte strategie te bepalen om een wezenlijke bijdrage levert aan jou doelstellingen. 100% gericht op waarbij we u kunnen helpen om een langetermijnstrategie te bepalen.

Meer succes uit je website halen?

Laat ons nu weten waarbij wij je mogen helpen
Stuur vrijblijvend je aanvraag op

Ja, ik wil meer klanten!