Visie

Als SEO bureau hebben wij 100% pure focus op zoekmachine optimalisatie. Wij zijn ervan overtuigd dat mensen die bewust online zoeken leidt tot hogere conversies, dan mensen die geïnterrumpeerd worden door advertenties.

Missie

Onze missie is om ondernemers te helpen meer relevante internetverkeer (zoekers via Google) naar hun website te leiden met gratis bezoekers, zodat dit resulteert in meer in leads, sales, herkenbaarheid en winst.

Zekerheid van resultaat

Wanneer je investeert in online marketing wil je wel dat je keiharde marketing euro’s wat opleveren. Kies voor zekerheid van resultaat. Transparant en meetbaar vertalen wij jouw knelpunten naar kansen.

100% denkend vanuit de klant

Wij denken vanuit jouw perspectief en behoeften. Als klant bij ons laten we je graag centraal staan. Door de juiste vragen te stellen kunnen wij veel problemen blootleggen. Voor jouw bieden wij dan een passende en effectieve oplossing.

Wij bij Get! Webmedia zijn gepassioneerd

voor jouw online succes.

Resultaat met een duurzame bijdrage

Wij gaan voor een strategische aanpak op langer termijn. Zeg nou zelf, al eens een “quick fix” strategie of formule gehad dat succesvol is geweest op lange termijn? De ervaring leert dat de geïnvesteerde euro’s niet het gehoopte rendement opleveren en voor korte duur is.

Doelgerichte strategie

Meetbare analyses die helpen een doelgerichte strategie te bepalen voor je onderneming. Met onze input willen wij helpen jouw doelstellingen behalen. SEO is een langetermijnstrategie, waar je nog jaren kan profiteren van gericht zoekverkeer naar jouw website.

Het gaat niet om het aantal bezoekers dat je krijgt, maar om de hoeveelheid relevante bezoekers

SEO gecertificeerd

Wij zijn SEO gecertificeerd om je online zichtbaarheid en profilering te versterken. Door bepaalde technieken en richtlijnen te volgen zorgen wij voor meer online groei en een sterke online posities. Het inschakelen van een SEO-bureau is een grote beslissing, die potentieel je site kan verbeteren, tijd besparen en meer winst kan halen uit jouw website. Breng de voordelen in kaart van het inhuren van een specialist specialist, evenals de schade die onverantwoorde SEO kan aanrichten aan je website qua ranking.

Google Analytics gecertificeerd

Met Google Analytics verzamelen wij belangrijke statistieken en gegevens van jouw website. Zo krijgen wij een duidelijke beeld van de bezoekersstromen en meer inzicht in de gebruikers van jouw website. Vervolgens kunnen wij hierop jouw website optimaliseren en vindbaar maken op de belangrijkste zoekwoorden.

Meer klanten, omzet en winst via jouw website?

✓ Gerichte website bezoekers
✓ Meer leads. Meer klanten Meer winst
✓ Lokaal zichtbaar voor mensen en bedrijven
✓ Goed zichtbaar in Google Maps
✓ Zekerheid van resultaat
✓ 100% pure focus op SEO

Ja ik wil,

graag meer informatie.

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Direct contact opnemen? Bel dan 036-8451693