project cv forward

CV Forward

CV Forward is een jobhunting bureau die de schakel is tussen werkzoekende en werkgevers. Zij zijn duurzaam en maatschappelijk betrokken bij het voorkomen van de mismatch door uit te gaan van de kracht van de werkzoekende.

Bekijk website

Het resultaat van ons werk

  • Sneller er meer bezoekers aanzetten om te actie over te gaan
  • Duidelijke navigatie tussen belangrijke onderwerpen op de site
  • On-Page optimalisatie voor een snellere laadtijd van de website
  • Webpagina's optimalisatie om Google duidelijker te maken waar de pagina over gaat
33% meer bezoekers
Website Optimalisatie
56% CTR
Uitdaging

Uitdaging

CV forward wilde graag een snellere website, die ook nog eens sneller bezoekers omzetten in conversies. Wij hebben voor hen onze website optimalisatie pakket voorgesteld om alle On-Page activiteiten te optimaliseren. 

Oplossing

Oplossing

Website optimalisatie check

Door de website optimalisatie check hebben wij alle prioriteiten in kaart kunnen brengen die de prestatietekort van de site in kaart brengt. Hiermee is er een goede basis gelegd om de website te gaan optimaliseren.

Website optimalisatie

Hier is gekeken naar alle activiteiten die te maken hebben met hun websitepagina’s. Per pagina hebben wij een wordt een analyse gemaakt om de optimalisatie punten in kaart te brengen. Denk aan het optimaliseren van teksten, zoekwoorden, afbeeldingen, interne linkverwijzingen, titels van de pagina’s en metagegevens.

On-page optimalisatie

Om te zorgen dat zij op de belangrijkst zoekwoorden vindbaar zijn hebben wij elke pagina geoptimaliseerd op deze zoekwoorden, zowel in teksten als in afbeeldingen. 

More Case Studies

Ellen Mae