Ellen Mae

ellen mae iphone mockup
Ellen Mae is bezig met een  missie om "stationery" op de kaart te zetten met hun geweldige producten.

Ellen Mae is een online aanbieder van stationery producten. Zij willen met hun producten, waar functionaliteit en creativiteit samenkomen, mensen helpen rust en balans te geven. Dit doen zij door producten te ontwikkelen die ideaal zijn voor het creëren van overzicht en tijd voor jezelf en familieleden. De Luna Familieplanner is hier een voorbeeld van.

Uitdaging

Uitdaging

Ellen Mae heeft Get! Webmedia benaderd omdat zij een re-design van hun website wilden hebben. De oude website voldeed niet meer aan hun wensen en gaf qua uitstraling niet het gevoel dat zij wilden overbrengen. Dit gevoel hebben wij weten over te brengen met een vernieuwde website, die goed vindbaar is en eenvoudig bezoekers omzet in klanten.

Oplossing

Oplossing

Vernieuwde huisstijl

Een vernieuwde huisstijl waarbij de focus op zwart/wit is gelegd. Dit hebben wij gedaan vanwege de vele zwart/witte artikelen die zij aanbieden. Hiermee wordt de continuïteit van eenheid doorgevoerd.

Re-design website

Wij hebben een re-design gemaakt van de site die responsive is op alle apparaten. Er is voor een design gekozen die geheel aansluit bij de producten die Ellen Mae aanbied.

Social Media integratie

Social media integratie op de website toegepast. Zo kan eenvoudig de doelgroep worden aangesproken op Facebook, Instagram etc.

Betaalsysteem

Zij hebben gekozen voor een betaalsysteem via iDeal. Deze is geïntegreerd om eenvoudig een artikel aan te schaffen.

Goede vindbaarheid

Omdat online verkopen van producten het hoofddoel is, moest de vindbaarheid het focuspunt worden om bezoekers te krijgen naar de website. Hiervoor hebben wij basis SEO optimalisatie toegepast op de belangrijkste zoekwoorden.

Het resultaat van ons werk

  • Responsive webdesign
  • Duidelijke navigatie naar belangrijke onderwerpen op de site
  • Overzichtelijk webshop waar eenvoudig producten besteld kunnen worden
  • Social media integratie
  • iDeal toevoeging
  • Basis SEO optimalisatie
33% meer bezoekers
Responsive design
72% ROI

More Case Studies

CV Forward
Familie Rutten Holidays