Familie Rutten Holidays

Familie Rutten is bekend van het TV-programma: Het Spaanse Dorp Polopos. Het doel voor de deelnemers is om het dorp Polopos weer op de kaart te zetten en te zorgen voor o.a. meer toerisme en economisch verkeer. De familie Rutten heeft zich hiervoor enorm ingezet en een mooie onderneming neergezet!

Bekijk website
Uitdaging

Uitdaging

Wij zijn een samenwerking aangegaan om een vernieuwde website te maken voor Fam. Rutten Holidays. Het uitgangspunt was een nieuwe website waarbij bezoekers eenvoudig via een boekingssysteem kunnen reserveren, om één van  accommodaties te huren. De oude website had een vertaalslag nodig om meer klanten naar de site te krijgen, die zich duidelijke konden navigeren door de website, om zo  bij hun geschikte accommodatie te komen. Via het eenvoudige boekingssysteem kunnen klanten reserveren en de Familie Rutten de reserveringen bijhouden.

Oplossing

Oplossing

Re-design website

Wij hebben een vernieuwde website ontwikkeld waarbij de focus is gelegd om een duidelijke en heldere website te bouwen die bezoekers sneller omzet in klanten. Binnen enkele stappen navigeren bezoekers zich tussen de verschillende accommodaties en kunnen zij via het boekingssysteem eenvoudig hun vakantie boeken. Tevens i s de website gemaakt om responsive te zijn op verschillende apparaten, zoals mobiel, tablets en laptops.

Social Media integratie

Omdat de familie Rutten voornamelijk actief is op verschillende social media platforms hebben wij de site gekoppeld met hun social media accounts. Zo kan eenvoudig de doelgroep worden aangesproken op de diverse social media platformen.

On-page optimalisatie

Om te zorgen dat zij op de belangrijkst zoekwoorden vindbaar zijn hebben wij elke pagina geoptimaliseerd op deze zoekwoorden, zowel in teksten als in afbeeldingen. 

Het resultaat van ons werk

  • Responsive webdesign
  • Duidelijke navigatie tussen de verschillende accommodaties
  • Eenvoudig boekingssysteem om reserveringen te maken en bij te houden
  • Social media integratie
  • On-Page optimalisatie
33% meer bezoekers
Responsive design
72% ROI

More Case Studies

Ellen Mae