Online vindbaar op de belangrijkste
zoektermen voor jouw website

Zoekmachine optimalisatie is één van onze diensten die wij inzetten om meer bezoekers naar een website te krijgen. Het doel hierbij is om je website hoog te tonen in de zoekresultaten van Google of Bing, op relevante zoekwoorden voor jouw website. Als SEO specialist zorgen wij ervoor dat jouw onderneming, product of dienst bij de juiste zoekintenties wordt getoond. SERP-resultaten (staat voor: Search Engine Results Page) zijn de organische resultaten waarbij je niet per websitebezoeker betaalt, wanneer iemand klikt op jouw website. Geen advertenties dus, maar gratis bezoekers met gerichte zoekopdrachten waarin jouw website hoog kan scoren.

zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie maakt je opvallend zichtbaar online

SEO optimalisatie, zoals het ook vaak genoemd wordt, zorgt ervoor dat je website op bepaalde zoekwoorden beter gevonden gaat worden in de online zoekresultaten. Dit resulteert weer in meer websitebezoekers en meer websitebezoekers zal leiden tot een hogere conversie. Hierdoor haal je meer resultaat uit je website en verhoog je je winst. Wil jij ook weten wat zoekmachine optimalisatie kan betekenen voor jouw website en onderneming? Neem dan contact op voor meer informatie.

Waarom zoekmachine optimalisatie (SEO)?

✓ Méér websitebezoekers met gerichte koopintentie
✓ Méér gratis bezoekers (je betaalt niet per klik)
✓ Gericht verkeer die zoeken naar jouw producten, diensten of services
✓ Claimen van topposities in Google
✓ Lokale vindbaarheid online (zichtbaar voor mensen en bedrijven uit de buurt)

SEO optimalisatie

Méér websitebezoekers met gerichte zoekopdrachten

Zoekmachines optimalisatie richt zich op het vindbaar maken van jouw product of dienst. Dit doen wij door middel van een zoekwoordanalyse en te bepalen welke zoektermen voor jouw onderneming belangrijk zijn om vindbaar op te zijn online.

Méér gratis bezoekers (betaalt niet per klik)

SEO optimalisatie zorgt ervoor dat jouw website meer gerichte en gratis bezoekers leidt naar je website. Het mooie hiervan is, is dat je niet per klik betaald, zoals bij adverteren wel het geval is. Zoekmachines optimalisatie (SEO) is effectief omdat de resultaten langdurig zijn.

Online vindbaar worden op zoekwoorden die voor jouw bedrijf belangrijk zijn?

Claimen van topposities in Google

Claim ook topposities in Google op de belangrijkste zoektermen. Bijna 50% van alle zoekers in Google, klikken op de eerste drie organische zoekresultaten. Daarom is het dus belangrijk om om jouw positie te claimen voor meer gericht websiteverkeer.

Lokale vindbaarheid

Lokaal onder de aandacht komen bij bedrijven en mensen uit de buurt? Wij zorgen dat jouw onderneming lokaal goed vindbaar is. Claim nu jouw positie in de Google 3-pack en verhoog het lokale zoekverkeer naar jouw site.

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden?

✓ Méér websitebezoekers met gerichte koopintentie
✓ Méér gratis bezoekers (je betaalt niet per klik)
✓ Gericht verkeer die zoeken naar jouw producten, diensten of services
✓ Claimen van topposities in Google
✓ Lokale vindbaarheid online (zichtbaar voor mensen en bedrijven uit de buurt)

Ja stuur mij,

vrijblijvend de offerte.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.