Wat is online marketing?

Wat is online marketing en welke manier kunt u toepassen?

website laten optimaliseren
Online marketing is het over brengen van een boodschap om een een concreet doel te bereiken. Het einddoel is om een product of dienst in de markt te zetten om meer klanten te genereren.  Aangezien online marketing een breed begrip is laten wij graag zien welke mogelijkheden online marketing te bieden heeft. En welke Het genereren van klanten is het einddoel, maar welke tussenstappen brengt u daartoe? 
website optimalisatie

Website laten optimaliseren door Get! Webmedia

Bij het optimaliseren van uw website komen veel technische aspecten kijken. Dit is een complexe bezigheid waar kennis macht is. Zelfs bij veel bedrijven uit de online marketing en website bouwers, waar je zou verwachten dat zij hun zaakjes op order hebben, komen wij dezelfde problemen tegen. Een gemiste kans! Maar niet voor ons, er is gelukkig wat tegen te doen. Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van websites om deze maximaal te laten presteren. Middels ons bewezen optimalisatie proces kunnen wij alle activiteiten optimaliseren, van de server tot het optimaliseren van uw gehele website.

Wat optimaliseren wij voor uw website?

hosting provider
Hosting
Het is belangrijk dat uw website via een goede en betrouwbare webhoster toegankelijk is.
server optimalisatie website-512x512
Server optimalisatie
Niet alleen de voorkant van de website moet goed ogen, maar het moet ook perfect werken aan de achterkant.
On-Page optimalisatie-128x128
On-Page optimalisatie
Analyseren en optimaliseren van alle activiteiten die te maken hebben met uw websitepagina's

Wilt u weten hoe uw website presteert?

Bekijk gratis de problemen van uw website!
Uw gratis SEO analyse wordt gemaakt! Wij nemen contact met u op.

Waarom een website check doen?

  • Gratis website check t.w.v. €299,-
  • Meer dan 80% van de websites loopt omzet mis
  • Duidelijke optimalisatie aanpak gebaseerd op kansen
  • Technische analyse, content analyse & autoriteit analyse

Waarom online marketing belangrijk is?

Online marketing is vandaag de dag  belangrijker dan ooit. Als wij op de statistieken af mogen gaan, dan zoekt meer dan 90% via de telefoon, desktop of mobiele apparaat op bepaalde trefwoorden, diensten of producten. En, het liefst nog uit de buurt ook. Het zoekgedrag van mensen is de afgelopen jaren enorm veranderd. Kijk naar uzelf, wanneer u opzoek bent naar iets, wat is het eerste dat u doet? Inderdaad u pakt uw telefoon of laptop erbij en zoekt naar het beste resultaat zo dicht mogelijk bij u in de buurt. Geweldig toch? Stel dat wij dit ook kunnen doen voor uw bedrijf? Zou dat bijdragen aan uw omzetdoelstellingen? Absoluut! En het mooie is, u stimuleert hiermee ook nog eens het lokale economische verkeer. Win, win situatie niet?

Wat online marketing voor u kan betekenen

Online marketing kan op veel verschillende manieren ingezet worden, afhankelijk van het doel. Uiteindelijk is in veel gevallen om meer klanten te binden aan de onderneming.

 

Voordelen website laten optimaliseren

Het optimaliseren van uw website geeft een hoop voordelen. Vraag gratis een adviesgesprek aan om te zien waar uw kansen liggen.

Snellere website 62%
Beter indexeerbaar voor meer bezoekers 86%
Hoge User Experience van de website 85%
Meer bezoekers omzetten in klanten 65%

Testimonials

Via een kennis kwam ik terecht bij Getweb. Ik wilde een beter ogende site wat bezoekers aantrekt om te klikken, en dat is gelukt. Mijn bezoekers weten eenvoudig te bladeren door de site waardoor ze sneller bij ons in beeld komen voor een baan.
Clarence Dosoe
Clarence Dosoe
Oprichter, CV Forward
Ontzettend goede service. Mooie website gemaakt en goed vindbaar in Google!
Wij zochten voor ons bedrijf een goede partner om de vindbaarheid van onze website te verbeteren. Dit hebben zij meer dan waar gemaakt! Zeer fijne samenwerking, de juiste vragen werden gesteld, echt een aanrader. Een enthousiasteling!
Een mooie website ontworpen voor ons bedrijf. Men weet ons makkelijk te vinden en kunnen eenvoudig één van onze accommodaties boeken!
Familie Rutten Holidays
Bekend van TV: het Spaanse dorp Polopos
Een geweldige shop gebouwd voor onze producten. Eenvoudig vindbaar online op de juiste zoekwoorden, echt een aanrader als je resultaat wilt!
Ellen Mae
Oprichter Ellen Mae

Veel gestelde vragen website optimalisatie

Professionele tools voor uw bedrijf

Mirum est notare quam littera gothica nunc.
Icon
Keyword Research
Claritas est etiam processus dynamicus, qui sequitur mutationem consuetudium lectorum investigationes demonstraverunt investigationes demonstraverunt lectores.
Icon
Awesome Team
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore eodem modo typi, qui nunc nobis videntur parum.

Vertel ons over uw project

Laat ons u helpen om uw bedrijf online te krijgen en het met passie te laten groeien.
Bericht verzonden! Wij nemen zo snel mogelijke contact met u op.