Ben jij opzoek naar een website dat perfect aansluit bij jouw doelgroep? Die gericht bezoekers aantrekt en deze sneller omzet in klanten? Als SEO specialist maken wij SEO-technische websites die optimaal vindbaar zijn op de zoektermen die jouw klanten en potentiële klanten gebruiken.

Website laten maken

Alles-in-één
website laten maken

Binnen 1 week hebben we je concept klaarliggen. Geheel naar wens en in de stijl die past bij jouw bedrijf, dienst of producten. Wil je een website op maat laten maken? Dan bieden wij altijd een sluitende oplossing en richten deze volledig naar wens in. Wij maken websites alleen in combinatie met SEO (zoekmachine optimalisatie). 

Waarom een
alles-in-één
website?

✓ Professioneel design
✓ Eenvoudig zelf te beheren
✓ Responsive op alle apparaten
✓ Conversie gericht
✓ Geoptimaliseerd op de belangrijkste zoekwoorden

SEO expert

Opvallend zichtbaar online

Wij maken websites die in alle belangrijke zoekmachines geïndexeerd worden. Zo vinden klanten je makkelijk online. Bij ons gaat geen website online die niet geoptimaliseerd is op de belangrijkste zoekwoorden voor jouw onderneming

Professioneel design

Modern en professioneel design. Je website moet goed opvallen bij jouw doelgroep. Wil je een ontwerp op maat? Dan bieden wij hiervoor een sluitende oplossing.

Wil jij een doeltreffende website,
die opvallend zichtbaar is online?

Terug gebeld worden? Klik hieronder!

Responsive design

Past zich aan naar tablet, mobiel en desktop. Hierdoor heb je direct een mobiele versie. Wel zo handig in een tijd waar 93% van de mensen zich via mobiel oriënteert en 44% een aankoop doet via hun mobiel.

Zelf te beheren

Zeer toegankelijke CMS-beheersysteem.Vanaf elk apparaat makkelijk in te loggen om je website te beheren. Uiteraard bieden wij ook support of een onderhoudscontract zodat jij zorgeloos kan ondernemen.

Een alles-in-één website laten maken?

Liever een afspraak? Klik dan op afspraak maken.

Online in 4 stappen

1. Offerte aanvragen

Vraag via het eenvoudige contactformulier een offerte aan. Wij sturen je een checklist welke ingevuld terug gestuurd moet worden. Aan de hand van de ingevulde gegevens sturen wij binnen 3 uur een vrijblijvend voorstel toe per mail.

2. Aanleveren bestanden

Ben je akkoord met de offerte? Dan kun je beginnen met het aanleveren de bestanden, zoals je logo, afbeeldingen, teksten. Wij gaan aan de slag met de lay-out van je website.

3. Website concept

Binnen één week ontvang je een concept. Jouw doelstellingen staan centraal en op basis van je behoeftes bepalen wij hoe wij je website effectief gaan neerzetten. In deze fase kun je uitvoerig de website bekijken, testen en door ons laten wijzigen.

4. Je website kan live!

Op basis van jouw feedback hebben wij de laatste aanpassingen gedaan en gaan we net zo lang door tot je 100% tevreden bent! In de laatste fase zetten wij na goedkeuring de website live.

Klaar voor een alles-in-één website?

✓ Professioneel design
✓ Eenvoudig zelf te beheren
✓ Geoptimaliseerd voor de zoekmachines
✓ Exclusief ontwerp op maat
✓ Past zich aan naar tablet, mobiel en desktop
✓ Conversie gericht
✓ Geoptimaliseerd op de belangrijkste zoekwoorden

Ja stuur mij,

vrijblijvend de offerte.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Direct contact opnemen? Bel dan 036-8451693