Website maken2018-11-27T20:13:59+00:00

Website maken

Get! Webmedia maakt voor u een frisse, functionele, representatieve en zoekmachinevriendelijke website die bezoekers nog sneller omzet om klanten.

website maken afbeelding
Home » Website maken

Website maken die goed vindbaar is en aanzet tot actie?

Als u een website laat maken, wilt u dat deze goed gevonden wordt. U wilt hoog scoren in de zoekmachines zoals Google. Een website laten maken met een exclusief ontwerp op maat? Alles is mogelijk! Wij maken van uw website een optimaal inzetbaar marketingtool.

Website maken met een fris, professioneel design en uitstraling

Wij maken websites (op maat) met een professioneel uniek design. Uw website moet natuurlijk goed opvallen binnen uw doelgroep. Hebt u al ideeën of plannen over hoe u het design wilt hebben? Dan gaan wij hier samen naar kijken.

Laat de website voor u werken en zet deze in als marketingtool

U wilt uiteraard een website die goed vindbaar is online en bezoekers sneller omzet naar klanten. Wat heeft u aan bezoekers wanneer zij geen contact opnemen of klant bij u worden? Wij zorgen voor waardevolle content en bouwen uw website op een simpele en logische manier die bezoekers verleid om tot een actie over te gaan. Laat de website voor u werken en zet deze effectief in als marketingtool.

Geen tijd of kennis om zelf een effectieve website te maken?

Wij kiezen altijd voor een website die simpel is, maar wel effectief, “less is more”.  Wat hebt u aan een website die er over de top mooi uitziet, maar waar geen resultaat uit wordt gehaald? Wij bouwen websites met als doel, u meer ruimte te geven om te ondernemen en online te groeien. Focussen op de business waar u goed in bent. Wij doen waar wij goed in zijn. Effectieve websites bouwen die bezoekers sneller omzetten in klanten.

Al onze website worden gebouwd met een fantastisch feel en look van uw onderneming. De website wordt gebouwd zodat deze responsive zijn op alle apparaten (mobiel, desktop, laptop en tablet).

Wist u dat…

Een mooie frisse website alleen is niet voldoende. Wat hebt u aan een mooie website als deze niet gevonden wordt of onvoldoende converteert naar nieuwe klanten? Zonde van al uw tijd en euro’s die u hier ingestoken hebt. Get! Webmedia biedt u een compleet pakket aan van webdesign tot website optimalisatie om de vindbaarheid van uw website in de online zoekresultaten zo sterk mogelijk te maken.

Het gebruiksgemak van een website vele malen belangrijker is dan hoe de website eruit ziet. Logische stappen om klant te worden zijn veel belangrijker. Wat heeft u aan veel bezoekers op uw website als deze niet over gaan tot actie? Een website is vandaag de dag allang geen visitekaartje meer, maar meer een krachtige marketingtool om bezoekers sneller om te zetten in klanten.

Veel ondernemers zijn tijd kwijt aan het maken en onderhouden van hun website. Dan hebben we het nog niet eens over de vindbaarheid van de website en alle zaken die daar bij komen kijken om een sterke online positie te verkrijgen en te behouden. Allemaal zonde van de tijd, dat beter geïnvesteerd kan worden in hetgeen zij goed in zijn!

Uw website in 4 stappen online

Intakegesprek waaruit blijkt wat uw doel is en waar u naar opzoek bent. Hebt u al ideeën, voorbeelden of een plan klaar liggen dan gaan wij hier samen naar.

U levert de bestanden aan van uw logo en enkele foto’s en teksten. Wij gaan aan de slag met de lay-out en het maken van een aantal voorbeelden.

Uw doelstellingen en wensen staan centraal. Op basis van uw behoefte bepalen wij hoe wij uw website effectief gaan neerzetten.

In de laatste fase zetten wij na goedkeuring de website online. U krijgt u uitleg over het CMS systeem, om bepaalde aanpassingen zelf te doen.

Website laten maken? Get! Webmedia staat voor u klaar!

Hebt u al ideeën? Dan kijken wij hier samen naar.
Stuur vrijblijvend uw aanvraag op, dan nemen wij contact op om uw wensen te bespreken.

Uw voordelen.

  • Professioneel design & uitstraling

  • Gebruiksvriendelijke website

  • Google & mobiel vriendelijk

  • Exclusief ontwerp op maat

  • Social media integratie

Offerte aanvragen