Snelheid, gebruiksvriendelijkheid en opvallend zichtbaar online

Website optimalisatie is bij uitstek ideaal om de website prestaties te verbeteren, je website gebruikers de beste ervaring te bieden door een verbeterde gebruiksvriendelijkheid en de online vindbaarheid te verhogen. Wil jij een website met een snelle laadtijd en die gebruiksvriendelijk is voor jouw bezoekers om ze te krijgen waar jij ze wilt hebben? Maak dan een afspraak!

Website optimalisatie

Website optimalisatie voor een snel werkende site

Website optimalisatie zetten wij voor veel bedrijven in om maximaal resultaat uit een website te halen, voor een optimaal online prestatie. Je producten of diensten zijn opgebouwd op de ervaringen van je klanten. De manier waarop jij vindbaar bent online, is net zo belangrijk als de verkoop van je product of dienst. Wil jij je website optimaliseren voor een snel werkende site, een betere vindbaarheid of gewoon omdat deze wel een opknapbeurt mag krijgen? Wij optimaliseren jouw website van a tot z. Dit betekent dat wij vanaf serverniveau jouw website optimaliseren. En optimaliseren wij je website met on-page optimalisatie. Om te weten  te komen hoe je website momenteel presteert, kun je bij ons een gratis QuickScan aanvragen. Via onze gratis site audit krijg je direct resultaat welke belangrijke aspecten van jouw website verbetert moeten worden.

Waarom website optimalisatie?

✓ Snelle laadtijd website
✓ Gebruiksvriendelijke website
✓ Beter vindbaar online
✓ Conversie gerichte opbouw
✓ Duidelijk sitestructuur
✓ Belangrijke onderwerpen linken
✓ Eenvoudige navigatie voor bezoekers

Website optimaliseren

Website optimalisatie check

Wil jij weten hoe jouw website presteert en welke belangrijke aspecten en prioriteiten van je website verbetert moeten worden? Doe dan nu de check! Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. Een van onze medewerkers zal contact opnemen om de analyse te bespreken.

Website optimalisatie voor een functionele website

Een website kan meerdere doeleinden hebben. De één heeft een website omdat zij vinden dat het in deze tijd hoort. De ander wilt het maximale eruit halen en zorgen dat een website voor zijn bedrijf een ondersteunende factor is om meer leads, omzet, winst en klanten binnen te halen. Een website staat 24/7 paraat en kan 7 dagen per week bereikt worden door jouw klanten en bezoekers. Hoe mooi is het wanneer jouw website een marketingtool is, dat ieder minuut van de dag, 7 dagen per week klanten kan binnen halen? Liggen hierdoor jouw persoonlijke doelen dan ook niet meer binnen handbereik?

Site audit en optimalisatie

Met een site audit screenen wij jouw gehele website op knelpunten die online succes in de weg zitten. Hiermee krijgen wij een gedetailleerd rapport waarop wij jouw website gaan optimaliseren. Zie een site audit als een “APK” voor jouw website dat eens in de zoveel tijd moet worden gecheckt. Doordat websites veranderen, pagina’s worden aangepast en links vervallen of zijn verouderd, zal je website niet optimaal presteren. Om gebruiksvriendelijkheid hoog te houden wij je het beste bieden voor jouw websitebezoekers. Er is niks ergers wanneer je lang moet wachten op de laadtijd van een website, of op een link te klikken die nergens heen leidt. Hierdoor is het noodzakelijk dit goed te blijven monitoren.

Wil jij jouw websitegebruikers

ook de beste ervaring bieden?

Vraag dan nu een offerte aan!

In 4 stappen jouw website optimaliseren.

1. Doelstelling bepalen

Hier bepalen wij de doelstelling die jij voor ogen hebt om je website te optimaliseren.

2. Site Analyseren

Site Audit van de website en analyseren van de knelpunten.

3. Site Optimaliseren

Optimalisatieslag worden uitgevoerd. Je website krijgt een grote opfris beurt en online prestaties worden aanzienlijk verbetert.

4. Evalueren resultaten

De testresultaten geven inzicht in hoeveel resultaat de verbeterpunten hebben opgeleverd ten opzichte van uw oude situatie.

Website optimalisatie inzetten voor maximaal resultaat uit jouw website?

✓ Snelle laadtijd website
✓ Gebruiksvriendelijke website
✓ Beter vindbaar online
✓ Conversie gerichte opbouw
✓ Duidelijk sitestructuur
✓ Belangrijke onderwerpen linken
✓ Eenvoudige navigatie voor bezoekers

Ja stuur mij,

vrijblijvend de offerte.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Direct contact opnemen? Bel dan 036-8451693