Website optimalisatie

Klanten en bezoekers verwachten een website dat perfect functioneert, diensten en producten makkelijk te kunnen bestellen of informatie in te winnen via je website. Wij werken met je samen om de communicatie en de prestaties van je website met elke van je klanten sterker te maken. Vanaf het allereerste bezoek op de website tot aan de verkoop van je product of dienst dragen onze website optimalisatie oplossingen bij aan je waardevolle website en online positie.

zandloper

Optimale website prestatie

Niemand houdt van trage website of webpagina’s die niet overzichtelijk zijn en te lang nodig hebben om te laden.

zoeken

Beter vindbaar

Geoptimaliseerde websites zijn beter vindbaar in de zoekmachines. Google waardeert dit en zal je belonen.

webpagina

Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijk en een goed overzicht om bezoekers makkelijk te laten navigeren naar waar jij ze wilt hebben.

Maximaliseer je website prestaties met eersteklas website optimalisatie

Onze optimalisatie oplossingen worden door veel bedrijven ingezet om hun website optimaal te laten functioneren en maximaal te presteren online. Je producten of diensten zijn opgebouwd op de ervaring van je klanten. De manier waarop je je online profileert, is net zo belangrijk als de verkoop van je product of dienst. Onze oplossingen ondersteunen elke fase van de klantcyclus: aanvoeren van nieuwe website bezoekers, website service & optimalisatie, online groei en positionering. Van een optimaal werkende website tot het aanvoeren van nieuwe bezoekers en de conversie ervan. Wij bieden gerichte optimalisatie oplossingen die jij nodig hebt. Inclusief website analyse en rapportage om zeker te stellen dat interactie bij elk online contact moment van hoogwaardige kwaliteit zijn.

Website beoordeling en optimalisatie

Analyseren, verbeteren en evalueren

Met de website beoordeling halen we de pijnpunten naar voren die we vervolgens kunnen aanpakken. Dit gebeurt op twee manier welke wij hier verderop hebben beschreven. Voordat we aan de slag gaan om je website te optimaliseren maken we eerst een Site Audit. Hieruit komt naar voren welke belangrijke aspecten en prioriteiten van je website verbetert moeten worden. Dit noemen wij On-page en Off-Page optimalisatie. Dit zal optisch zijn, technisch, conversie gericht en op de voor jouw belangrijke zoekwoorden. De Off-page check zal betrekking hebben op externe factoren die invloed hebben op je website. Dit is een proces dat als agenda punt genoteerd moet staan om de zoveel tijd na te lopen. Websites veranderen, pagina’s worden aangepast en links vervallen of zijn verouderd. Hierdoor is het noodzakelijk dit goed te blijven monitoren.

Website optimalisatie check

Wil jij weten hoe jouw website presteert en welke belangrijke aspecten en prioriteiten van je website verbetert moeten worden? Doe dan nu de check! Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. Een van onze medewerkers zal contact opnemen om de analyse te bespreken.

On-page website optimalisatie

On-page optimalisatie is het verbeteren van de website of pagina’s, zodat deze goed geïndexeerd kunnen worden door de zoekmachines. Dit wil zeggen goede titels, relevante content met de juiste zoekwoorden, een logische indeling van de website, snelle laadtijd, geoptimaliseerde afbeeldingen, responsive voor mobiel en tablets en goed intern linkstructuur.

Off-page website optimalisatie

Off-page optimalisatie is het verbeteren van de website die niet volledig betrekking hebben op de website of pagina’s zelf. Hier zijn externe factoren zoals linkbuilding en domein autoriteit krijgen een groot onderdeel van. Maar ook het aanmaken van social media accounts, het creëren van waardevolle links op andere relevante websites zijn erg belangrijk. Google meet hiermee de populariteit van de website aan de hand van het aantal relevante inkomende links.

Website optimaliseren in 4 stappen

1. Doelstelling

Bepalen van je doelstelling en welke strategieën wij kunnen toepassen om je website te optimaliseren.

2. Analyseren

Website scan maken en analyseren van de knelpunten.

3. Optimaliseren

Hier is waar het werkelijk gaat gebeuren om de prestaties van je website te optimaliseren.

4. Evalueren

De testresultaten geven inzicht in hoeveel resultaat de verbeterpunten hebben opgeleverd ten opzichte van uw oude situatie. Hierna is het belangrijk je website te blijven monitoren.

Website optimalisatie pakket

Website Optimalisatie

€397,- Ex. BTW

(maandelijkse kosten €74,- p/maand

voor optimalisatie & service)

Site Audit & analyse

Op-page website optimalisatie

SEO optimalisatie afbeeldingen (Alt tags/ Alt attributen)

SEO optimalisatie Metadata (Titel tag + meta beschrijving)

Technische optimalisatie (robot.txt + .htacces)

Interne linkbuilding (tot 5 pagina’s)

Zoekwoorden optimalisatie

Website hiërarchie optimaliseren

Dode link verwijzingen herstellen

301 redirects

404 fout pagina optimaliseren

Maandelijkse analyse van de website

Maandelijkse service & website optimalisatie

Offerte aanvragen

Wil je onze gratis tips niet missen?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en krijg gratis tips om jouw online positie een boost te geven!