Website optimalisatie2018-12-15T22:27:14+00:00
Home » Website optimalisatie

Website optimalisatie

Website optimalisatie is het verbeteren van de website om beter gevonden te worden in Google en om de gebruikerservaring van de bezoekers te verhogen. Website optimalisatie is een term dat bestaat uit meerdere technieken. Deze technieken zorgen er voor dat zoekers op internet, bezoekers worden op uw website. Het optimaliseren van de website doen wij on-page en off-page. Door de website te optimaliseren zorgt u ervoor dat zoekmachines uw website beter gaan waarderen. Wij zorgen voor een website met een logisch samenhangend geheel en een heldere structuur voor de bezoeker. Hoe meer de bezoekers uw website waarderen, hoe meer Google van uw website houdt.

website optimalisatie afbeelding

On-page website optimaliseren

On-page website optimaliseren is het verbeteren van de website of pagina’s, zodat deze goed geïndexeerd kunnen worden door de zoekmachines. Dit wil zeggen goede titels, relevante content met de juiste zoekwoorden, een logische indeling van de website, snelle laadtijd, geoptimaliseerde afbeeldingen, responsive voor mobiel en tablets en goed intern linkstructuur.

Off-page website optimaliseren

Off-page website optimaliseren is het verbeteren van de website die niet volledig betrekking hebben op de website of pagina’s zelf. Hier zijn externe factoren zoals link building en autoriteit krijgen een groot onderdeel van. Ook het aanmaken van social media accounts, creëren waardevolle links op andere relevante websites. Google meet hiermee de populariteit van de website aan de hand van het aantal relevante inkomende links.

Proces website optimalisatie

 • Stap 1: Doelstelling

  Bepalen van uw doelstelling en welke strategieën wij kunnen toepassen om uw website te optimaliseren.

 • Stap 2: Analyseren

  Analyseren van de knelpunten. Meten en testen met verschillende tools: data input, Google Analyse, heat- en scrollmaps, SEMRush. 

 • Stap 3: Optimaliseren

  Effectieve strategie neerzetten.  Hier is waar het werkelijk gaat gebeuren om uw positie online te versterken.

 • Stap 4: Evalueren

  De testresultaten geven inzicht in hoeveel resultaat de verbeterpunten hebben opgeleverd ten opzichte van uw oude situatie.

Website optimaliseren is een continue proces

Een website kan altijd verbetert worden, een stijging in conversie van 0.3% kan al een enorm verschil maken in de omzet. Het is dus belangrijk om continue te blijven ontwikkelen en te werken aan het optimaliseren van de website. Wat vandaag goed werkte kan morgen weer anders zijn.

Website optimaliseren voor meer transacties, hogere order waarde en een verhoging in de totale online omzet

Uw online positie versterken met Website Optimalisatie?

Binnen 24 uur reageren wij op uw aanvraag. Een vrijblijvend voorstel is altijd kosteloos en zonder verplichtingen

Uw voordelen.

 • Optimale gebruikerservaring

 • Meer bezoekers omzetten in klanten

 • Hoger scoren in de zoekmachines

 • Helder en duidelijke websitestructuur

 • Mooie en frisse uitstraling van uw website

Offerte aanvragen