Website optimalisatie

Website optimalisatie voor het verbeteren van de prestaties van je website. Hoe beter je website functioneert, des te meer je website gebruikers dit gaan waarderen én Google ook! Wil je weten hoe de prestaties van jouw website zijn? Wij laten je graag zien op welke punten wij de prestaties van je website kunnen verbeteren! 

zandloper

Optimale website prestatie

Niemand houdt van trage website of webpagina’s die niet overzichtelijk zijn en te lang nodig hebben om te laden.

zoeken

Beter vindbaar

Geoptimaliseerde websites zijn beter vindbaar in de zoekmachines. Google waardeert dit en zal je belonen.

webpagina

Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijk en een goed overzicht om bezoekers makkelijk te laten navigeren naar waar jij ze wilt hebben.

Website optimalisatie

Website optimalisatie voor het optimaal functioneren van jouw website. Is je website traag en wordt je niet goed gevonden in de zoekmachines? Dit heeft allemaal te maken met de prestaties van je website. Een website maken is één, maar deze moet natuurlijk wel technisch goed in elkaar zitten en gebruiksvriendelijk zijn. Hierbij is een goede structuur nodig en belangrijk dat de website technisch goed in elkaar zit. Dit resulteert in een goede gebruikerservaring voor je bezoekers en zal leiden tot meer conversies. Wij kunnen je hier bij helpen. Met de website optimalisatie check halen we de pijnpunten naar voren die we vervolgens kunnen aanpakken. Dit gebeurt op twee manier welke hieronder zijn beschreven.

Website optimalisatie scan

Voordat we aan de slag gaan om je website te optimaliseren maken we eerst een website optimalisatie scan (Site Audit). Wij maken een uitgebreide analyse van verbetert punten voor jouw website. Dit noemen wij On-page en Off-Page optimalisatie. Hier gaan wij kijken welke punten op je website zelf verbetert moeten worden. Dit zal optisch zijn, technisch en op zoekwoorden. De Off-page check zal betrekking hebben op externe factoren die invloed hebben op je website. Dit is een proces dat als agenda punt genoteerd moet staan om de zoveel tijd na te lopen. Websites veranderen, pagina’s worden aangepast en links vervallen of zijn verouderd. Hierdoor is het noodzakelijk dit goed te blijven monitoren.

Website optimalisatie check

Wil jij weten hoe jouw website presteert en op welke punten deze verbetert kan worden? Doe dan nu de check! Wij maken een gratis analyse van jouw website. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. Een van onze medewerkers zal contact opnemen om de analyse te bespreken.

On-page website optimalisatie

On-page website optimalisatie is het verbeteren van de website of pagina’s, zodat deze goed geïndexeerd kunnen worden door de zoekmachines. Dit wil zeggen goede titels, relevante content met de juiste zoekwoorden, een logische indeling van de website, snelle laadtijd, geoptimaliseerde afbeeldingen, responsive voor mobiel en tablets en goed intern linkstructuur.

Off-page website optimalisatie

Off-page website optimalisatie is het verbeteren van de website die niet volledig betrekking hebben op de website of pagina’s zelf. Hier zijn externe factoren zoals linkbuilding en domein autoriteit krijgen een groot onderdeel van. Maar ook het aanmaken van social media accounts, het creëren van waardevolle links op andere relevante websites zijn erg belangrijk. Google meet hiermee de populariteit van de website aan de hand van het aantal relevante inkomende links.

Website optimalisatie in 4 stappen

1. Doelstelling

Bepalen van je doelstelling en welke strategieën wij kunnen toepassen om je website te optimaliseren.

2. Analyseren

Website scan maken en analyseren van de knelpunten.

3. Optimaliseren

Hier is waar het werkelijk gaat gebeuren om de prestaties van je website te optimaliseren.

4. Evalueren

De testresultaten geven inzicht in hoeveel resultaat de verbeterpunten hebben opgeleverd ten opzichte van uw oude situatie. Hierna is het belangrijk je website te blijven monitoren.

Website optimalisatie pakket

Website optimalisatie

€ 592,-Eenmalig (maandelijks onderhoud €74,- p/maand)
 • Website optimalisatie scan
 • Op-page website optimalisatie
 • SEO optimalisatie afbeeldingen (Alt tags/ Alt attributen)
 • SEO optimalisatie Metadata (Titel tag + meta beschrijving)
 • Technische optimalisatie (robot.txt + .htacces)
 • Interne linkbuilding
 • Zoekwoorden optimalisatie
 • Website hiërarchie optimaliseren
 • Dode link verwijzingen herstellen
 • 301 redirects
 • 404 fout pagina optimaliseren

Jouw website laten optimaliseren?

Binnen 3 uur reageren wij op uw aanvraag. Een vrijblijvend voorstel is altijd kosteloos en zonder verplichtingen

Jouw voordelen.

 • Snelle website

 • Optimale gebruikerservaring

 • Meer bezoekers naar je website

 • Meer conversies & omzet

 • Technisch goed in elkaar