Website optimalisatie Almere

Website optimalisatie voor ondernemers uit Almere.

website optimaliseren
Wij optimaliseren websites voor grote en kleine bedrijven en merken uit Almere. Het optimaliseren van uw website draagt bij aan de online zichtbaarheid en vindbaarheid door potentiële klanten die zoeken naar producten of diensten die uw bedrijf biedt. Website optimalisatie is één van de onderdelen dat valt onder SEO (zoekmachine optimalisatie).
website optimalisatie

Waarom is website optimalisatie belangrijk?

Website optimalisatie is belangrijk om hoger te scoren in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google en Bing. Daarnaast is het net zoals bij een auto, belangrijk uw website te onderhouden en periodiek te laten checken op verbeterpunten of problemen die uw website veroorzaakt. Ook kan het bijvoorbeeld betekenen dat afbeeldingen en teksten verouderd zijn en u deze graag wilt vernieuwen. Wanneer u géén aandacht schenkt aan het onderhouden en verbeteren van uw website zal u gegarandeerd zakken in de ranking van Google. Daarnaast zit uw concurrent ook niet stil en zijn zij bezig zich steeds meer te onderscheiden op online gebied. Iets dat u als ondernemer niet wilt laten gebeuren om ze een stap voor te blijven.

Wat is website optimalisatie?

Met website optimalisatie pakken wij alle segmenten aan die verbetert kunnen worden aan de technische kant van uw website en visuele kant van uw website, wij noemen dit Technische SEO en On-page optimalisatie. U moet hierbij denken aan de volgende verbeteringen van uw website: verbeteren van de serverprestaties voor een snellere website, het verkleinen van uw website voor een snelle laadtijd van uw website, website hiërarchie, optimaliseren van afbeeldingsformaten en de juiste afbeeldingsomschrijving, ook wel Alt-tag genoemd, interne link verwijzingen, paginatitels, metagegevens en content optimalisatie.

Wat kunt u verwachten bij website optimalisatie?

Denk hierbij aan het optimaliseren van de snelheid van de site, dit wordt ook wel technische SEO genoemd. Ook de optimaliseerbare inhoud van de website is hier onderdeel van, dit noemen wij on-page optimalisatie. Dit is het optimaliseren van de content (teksten), afbeeldingen, interne linkstructuur, titels van de website pagina’s en metagegevens.

Website optimalisatie check

Voordat wij alle middelen in gaan zetten om uw website naar een hoger niveau te tillen maken wij een GRATIS check van uw gehele website. Hieruit zal blijken welke verbeterpunten naar voren komen, welke wij zullen vertalen in concrete kansen.

Onze website optimalisatie werkwijze

Het belangrijkste voordat wij u een advies kunnen geven is uw website gratis te screenen op de verbeterpunten. Hiermee krijgen wij concreet inzicht in de optimalisaties om uw website te verbeteren.

1. Technische SEO

Als eerst beginnen wij bij de basis waarop een website draait, dit is de server van uw hostingpartij. Hier maken wij al een optimalisatie slag door te zorgen dat deze optimaal presteert om het maximale uit uw hosting te halen.

2. On-Page optimalisatie

Bij On-page optimalisatie kijken wij naar alle punten die te maken hebben met uw websitepagina’s. Per websitepagina maken wij een analyse om de optimalisatie prioriteiten in kaart te brengen. Denk aan het optimaliseren van content, afbeeldingen, zoekwoorden, interne links, paginatitel en meta-omschrijving.

3. Andere SEO diensten

Nadat wij alle website optimalisaties van uw website doorgevoerd hebben kan er gekeken worden welke andere SEO diensten aansluiten op uw behoefte en online doelstellingen. Veel klanten kiezen ervoor om zoekmachine optimalisatie voor hun onderneming uit te besteden aan ons om zo goed in beeld te komen bij potentiële klanten in de online zoekresultaten.

Voordelen website optimalisatie

Het optimaliseren van uw website geeft een hoop voordelen. Vraag gratis een adviesgesprek aan om te zien waar uw kansen liggen.

Snellere website 62%
Beter indexeerbaar voor meer bezoekers 86%
Hoge User Experience van de website 85%
Meer bezoekers omzetten in klanten 65%

Testimonials

Via een kennis kwam ik terecht bij Getweb. Ik wilde een beter ogende site wat bezoekers aantrekt om te klikken, en dat is gelukt. Mijn bezoekers weten eenvoudig te bladeren door de site waardoor ze sneller bij ons in beeld komen voor een baan.
Clarence Dosoe
Clarence Dosoe
Oprichter, CV Forward
Ontzettend goede service. Mooie website gemaakt en goed vindbaar in Google!
Wij zochten voor ons bedrijf een goede partner om de vindbaarheid van onze website te verbeteren. Dit hebben zij meer dan waar gemaakt! Zeer fijne samenwerking, de juiste vragen werden gesteld, echt een aanrader. Een enthousiasteling!
Een mooie website ontworpen voor ons bedrijf. Men weet ons makkelijk te vinden en kunnen eenvoudig één van onze accommodaties boeken!
Familie Rutten Holidays
Bekend van TV: het Spaanse dorp Polopos
Een geweldige shop gebouwd voor onze producten. Eenvoudig vindbaar online op de juiste zoekwoorden, echt een aanrader als je resultaat wilt!
Ellen Mae
Oprichter Ellen Mae

Veel gestelde vragen website optimalisatie

Vertel ons over uw project

Laat ons u helpen om uw bedrijf online te krijgen en het met passie te laten groeien.
Bericht verzonden! Wij nemen zo snel mogelijke contact met u op.