Website structuur

Website structuur en hiërarchie zorgt ervoor dat bezoekers weten waar zij zich bevinden op de website

website optimaliseren
De kwaliteit van uw website wordt mede bepaald door de structuur en hiërarchie van uw website. 
website optimalisatie

Toetsen van uw website structuur

Voor het toetsen van de structuur van uw website wordt gebruikt gemaakt van een site audit voor het beoordelen van de kwaliteit van uw website. Mede door een doordacht en logisch hiërarchie in de structuur van uw website zorgt u ervoor dat bezoekers zich eenvoudig kunnen navigeren op de website en zorgen wij ervoor dat zoekmachines uw website beter doen begrijpen.

Wat is website optimalisatie?

Website optimalisatie is een verzamelnaam voor alle activiteiten die je kan optimaliseren om gebruikers een betere ervaring te bieden en om beter vindbaar te zijn online.

Wat kunt u verwachten bij website optimalisatie?

Denk hierbij aan het optimaliseren van de snelheid van de site, dit wordt ook wel technische SEO genoemd. Ook de optimaliseerbare inhoud van de website is hier onderdeel van, dit noemen wij on-page optimalisatie. Dit is het optimaliseren van de content (teksten), afbeeldingen, interne linkstructuur, titels van de website pagina’s en metagegevens.

Website optimalisatie check

Met de website optimalisatie check wordt uw gehele website gescreend op verschillende SEO onderdelen. Hiermee worden de te verbeterende prioriteiten van uw website vastgesteld, welke vervolgens geoptimaliseerd kunnen worden. De check is altijd een op maat gemaakte analyse, welke vertaald wordt naar een heldere optimalisatie strategie om online groeikansen te realiseren.

Onze website optimalisatie werkwijze

Het belangrijkste voordat wij u een advies kunnen geven is uw website gratis te screenen op de verbeterpunten. Hiermee krijgen wij concreet inzicht in de optimalisaties om uw website te verbeteren.

1. Technische SEO

Als eerst zal uw website worden bekeken op serverniveau om te bepalen welke optimalisaties wij kunnen doorvoeren voor een snellere website. Dit kan eventueel ook betekenen dat wij adviseren om over te stappen naar een ander hosting partij, simpelweg omdat niet bij alle hostingproviders de optimalisatiestappen doorgevoerd kunnen worden. Het is uiteraard mogelijk hosting via ons af te nemen.

2. On-Page optimalisatie

Hier kijken wij naar naar alle activiteiten die te maken hebben met uw websitepagina’s. Per pagina wordt een analyse gemaakt om de optimalisatie punten in kaart te brengen. Denk aan het optimaliseren van teksten, zoekwoorden, afbeeldingen, interne linkverwijzingen, titels van de pagina’s en metagegevens.

3. Andere SEO diensten

Wanneer de website optimalisaties zijn gerealiseerd kan er gekeken worden naar andere punten op de website welke verbetert kunnen worden. Dit kan bijvoorbeeld zijn zoekmachine optimalisatie om meer bezoekers naar uw website te krijgen.

Voordelen website optimalisatie

Het optimaliseren van uw website geeft een hoop voordelen. Vraag gratis een adviesgesprek aan om te zien waar uw kansen liggen.

Snellere website 62%
Beter indexeerbaar voor meer bezoekers 86%
Hoge User Experience van de website 85%
Meer bezoekers omzetten in klanten 65%

Testimonials

Via een kennis kwam ik terecht bij Getweb. Ik wilde een beter ogende site wat bezoekers aantrekt om te klikken, en dat is gelukt. Mijn bezoekers weten eenvoudig te bladeren door de site waardoor ze sneller bij ons in beeld komen voor een baan.
Clarence Dosoe
Clarence Dosoe
Oprichter, CV Forward
Ontzettend goede service. Mooie website gemaakt en goed vindbaar in Google!
Wij zochten voor ons bedrijf een goede partner om de vindbaarheid van onze website te verbeteren. Dit hebben zij meer dan waar gemaakt! Zeer fijne samenwerking, de juiste vragen werden gesteld, echt een aanrader. Een enthousiasteling!
Een mooie website ontworpen voor ons bedrijf. Men weet ons makkelijk te vinden en kunnen eenvoudig één van onze accommodaties boeken!
Familie Rutten Holidays
Bekend van TV: het Spaanse dorp Polopos
Een geweldige shop gebouwd voor onze producten. Eenvoudig vindbaar online op de juiste zoekwoorden, echt een aanrader als je resultaat wilt!
Ellen Mae
Oprichter Ellen Mae

Veel gestelde vragen website optimalisatie

Vertel ons over uw project

Laat ons u helpen om uw bedrijf online te krijgen en het met passie te laten groeien.
Bericht verzonden! Wij nemen zo snel mogelijke contact met u op.